.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    kristina5454
    Guest

Моля ви помогнете ми много съм уплашена!

Вчера с приятелят ми се бяхме разгорещили...Той ме лиза,а аз го задоволих с ръка.По ръката ми беше останала сперма,но се избърсах със суха салфетка.След това си поговорихме около 30 минути и аз влязох в банята да се измия.Сложих малко интимен гел на ръката си и започнах да се мия отдолу,но преди това не си измих ръката,а направо започнах да се мия.Въпросът ми е може ли понякакъв начин ,част от засъхналите сперматозоиди да са попаднали във влагалището ми докато съм се мила.(както казах избърсах я със салфетка а и минаха 30 мин.)На 17 съм и съм девствена..Постоянно чета за такива неща но бях чела за някакви непорочни зачатия,че сперматозоидите живеят 20 мин. на външна среда,че могат да попаднат във влагалището и е пълна каша в главата ми.

Мега фен Аватара на babity
    Напомняш ми за един фейсбук статус: '' ще остана девствена за да съм пример за дъщеря си''!
    Дишай, ти няма да си този пример.

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Да бе, те горките сперматозоиди, половин час стояли в нестерилна среда, с единия крак в гроба, ще тръгнат да се състезават към яйчниците ти. Няма как да си бременна освен ако не те е посещавал Светия Дух.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    btw, ако ти наливат сперма с фунийка, брои ли се за непорочно зачатие
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Еми ако си непорочна сигурно да

Абе момиче.... как ще си бременна стига се филмира, успокой се....

Дева kristina5454, да те осведомя, че инимния гел не е за вътрешна промивка(ако ме разбираш) .

Супер фен Аватара на Meth
    Каза че си девствена и ципата ти не е разпорена...и един килограм сперма да ти налеят във вагината, пак няма да забременееш!
    И да не си девствена, пак няма как да стане, понеже сперватозоидите наистина умират в безводна среда.

Супер фен Аватара на heartsdesire
    Секс не е имало, така че се успокой.

Цитирай Първоначално написано от Meth Виж мнението
    Каза че си девствена и ципата ти не е разпорена...и един килограм сперма да ти налеят във вагината, пак няма да забременееш!
    И да не си девствена, пак няма как да стане, понеже сперватозоидите наистина умират в безводна среда.
    А ти защо не прочетещ малко по въпроса а девствените ципи и да откриеш, че има много различни видове. И че в 99.99% от случаите химена има дупка в него!!!
    Аман от неграмотни "професори"

Супер фен Аватара на per-dead
    Да, момиче, бременна си. То и от въздуха се забременява. Ако например хвръкне сперма към теб и падне на лицето ти, ще забременееш. Да не говорим кво ще стане ако видиш сперма на снимка. Тогава ш забременееш с тризнаци. И ще родиш през ушите.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Не си бременна !!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си