- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Моля ви помогнете ми много съм уплашена!
Вчера с приятелят ми се бяхме разгорещили...Той ме лиза,а аз го задоволих с ръка.По ръката ми беше останала сперма,но се избърсах със суха салфетка.След това си поговорихме около 30 минути и аз влязох в банята да се измия.Сложих малко интимен гел на ръката си и започнах да се мия отдолу,но преди това не си измих ръката,а направо започнах да се мия.Въпросът ми е може ли понякакъв начин ,част от засъхналите сперматозоиди да са попаднали във влагалището ми докато съм се мила.(както казах избърсах я със салфетка а и минаха 30 мин.)На 17 съм и съм девствена..Постоянно чета за такива неща но бях чела за някакви непорочни зачатия,че сперматозоидите живеят 20 мин. на външна среда,че могат да попаднат във влагалището и е пълна каша в главата ми.
Напомняш ми за един фейсбук статус: '' ще остана девствена за да съм пример за дъщеря си''!![]()
Дишай, ти няма да си този пример.
Да бе, те горките сперматозоиди, половин час стояли в нестерилна среда, с единия крак в гроба, ще тръгнат да се състезават към яйчниците ти. Няма как да си бременна освен ако не те е посещавал Светия Дух.
btw, ако ти наливат сперма с фунийка, брои ли се за непорочно зачатие
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Еми ако си непорочна сигурно да![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Абе момиче.... как ще си бременна стига се филмира, успокой се....
Дева kristina5454, да те осведомя, че инимния гел не е за вътрешна промивка(ако ме разбираш) .
Каза че си девствена и ципата ти не е разпорена...и един килограм сперма да ти налеят във вагината, пак няма да забременееш!
И да не си девствена, пак няма как да стане, понеже сперватозоидите наистина умират в безводна среда.
Да, момиче, бременна си. То и от въздуха се забременява. Ако например хвръкне сперма към теб и падне на лицето ти, ще забременееш. Да не говорим кво ще стане ако видиш сперма на снимка. Тогава ш забременееш с тризнаци. И ще родиш през ушите.