.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Hybrid View

sisi_776
    Guest

Unhappy Връзка от голямо разтояние

Чуствам се с разбито сърце защото въпреки всичко той все пак замина за Канада за 3 месеца няма да го видя...преди това около 3 месеца бяхме заедно повечето пак от разтояние ,но не толкова голямо.Не знам определено имам 2 избора или да го оставя или да се боря но и от двете ме боли Как да постъпя не знам просто му се наложи да замине....

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Защо те боли? Имате ли планове за бъдещето си?
    Той защо е в Канада? Ти защо не си с него? На колко години сте?
    3 месеца не са много, стига да имате добра комуникация.

Та, обсъдили ли сте бъдещето, мислиш ли, че той иска да е с теб, след като се върне, ако не - обсъдете, няма смисъл да се мъчиш.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    Ако се връща след три месеца, постави се на мястото на баба си, която е чакала дядо ти (може би) 2 години да се върне от казармата. Нищ няма да ти стане. Но ако той мисли да остане там, това да се бориш ще те боли повече. Все пак, ако сте сериозни към момента и имате добро общуване помежду си и той се връща след три месеца, ще направиш тъпотия, ако го зарежеш.
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Цитирай Първоначално написано от prosto_chovek Виж мнението
    Ако се връща след три месеца, постави се на мястото на баба си, която е чакала дядо ти (може би) 2 години да се върне от казармата. Нищ няма да ти стане. Но ако той мисли да остане там, това да се бориш ще те боли повече. Все пак, ако сте сериозни към момента и имате добро общуване помежду си и той се връща след три месеца, ще направиш тъпотия, ако го зарежеш.
    +1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си