.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Hybrid View

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Абсолютно извън контекста на темата, но достатъчно пъти си получавала оценка, която не си заслужавала, защото не си учила - по твои думи, а човек
    а сега искам да ми намериш тези мои думи. обаче на лично съобщение. тъкмо реша, че поумняваш и пак почнеш да ръсиш тъпотии. нещата, които пиша в дневника са СИИИЛНО преувеличени. не заслужавам само мястото си, защото нямам желанието да уча, НО съм редовна, което предполага, че си разбирам нещата още на лекция/упражнение. просто представите ми да съм ПОДГОТВЕНА по някой предмет е да мога да рецитирам темите от целия конспект.
    и не смей да ми отговаряш с шитове. само на лично.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    а сега искам да ми намериш тези мои думи. обаче на лично съобщение. тъкмо реша, че поумняваш и пак почнеш да ръсиш тъпотии. нещата, които пиша в дневника са СИИИЛНО преувеличени. не заслужавам само мястото си, защото нямам желанието да уча, НО съм редовна, което предполага, че си разбирам нещата още на лекция/упражнение. просто представите ми да съм ПОДГОТВЕНА по някой предмет е да мога да рецитирам темите от целия конспект.
    и не смей да ми отговаряш с шитове. само на лично.
    Исках да го изровя поста, но не можах. Беше писала как от конспект с около 50 теми си знаела 15, вдигнали са те на 2 от тях, изпяла си си материала и професорът те е похвалил даже пред останалите. Това визирах, когато казах, че вероятно някой за тази шестица е научил всичките 50.
    Нищо повече.

Дриймърке, пиша ти лично.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си