.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 133

Тема: Августин

Hybrid View

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    ти просто цитира Евреи 1 от православната Библия без въобще да поясниш нещата както трябва, защото няма как да се каже, че Бог е сътворил вековете чрез Своя Син, след като думата сътворение означава сътворяване
    Ами за това, което казваш за сътворението, аз да съм казал нещо друго, просто казах, че "световете" са светове от времева гледна точка, а не като различни светове в различни измерения, затова е използвана и думата "вековете", която е по-пълна и показателна.
    Последно редактирано от defender : 06-14-2015 на 12:37

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Ами за това, което казваш за сътворението, аз да съм казал нещо друго, просто казах, че "световете" са светове от времева гледна точка, а не като различни светове в различни измерения, затова е използвана и думата "вековете", която е по-пълна и показателна.
    тогава за какво трябваше да се препираш толкова време?!, поне да беше обяснил нещата както трябва, ами се държа като супер тъп и изписа 15 боклучави поста

Мега фен
    Абе нпп, другия разклонен свидетел ся знае ли, че обиждаш ве?

Как разбира, сигурно му потреперват ушите и тогава си вика "ей то първия свидетел пак обижда някой", да го ева.
    Последно редактирано от defender : 06-14-2015 на 12:48

Мега фен
    той е тъп, супер тъп, супер тъп

можеше да кажеш "елегантно поразсеян", ама ти нарочно обиждаш.
    Абе нпп, другия разклонен свидетел ся знае ли, че обиждаш ве?

Как разбира, сигурно му потреперват ушите и тогава си вика "ей то първия свидетел пак обижда някой", да го ева.
    обидният и оскърбителен тип тук си ти, защото и ти сам показа, че нарочно шикалкавиш и сам се вкарваш в разни филми, и разклонен си ти
    Последно редактирано от npp : 06-14-2015 на 12:50

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си