.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Hybrid View

Exclamation Малко объркан...

Здравейте! Аз съм момче на 16 години. Мноооггоо харесвам момичетата. По принцип съм против гейовете, защото съм на мисълта, че краят на света може да дойде заради тях (сещате се как); но не от близко време усещам в себе си нещо странно - понякога се възбуждам от момчета (това са момчета които са ми приятели и почти всеки ден се виждам с тях).
    Става ми много гот когато са (по-точно ''е'') до мен и търся повод за физически контакт с тях (с него). Понякога това ми се струва нормално, защото момчетата които ме възбуждат са с женски черти с избръснати крака и тн.
    Да, сега ще кажете ,че съм в периода в който хормоните бушуват и няма как да узная какъв съм, освен ако не правя секс с момиче или с момче и реша кое е по-яко, но ме интересува и вашето мнение - какво ще кажете за това което се случва с мен...или дали и вие сте имали такива усещания ?
    Благодаря !

Супер фен Аватара на Юлиян
    Отиди на психиатър моля те

Неосъзнат педал, срам те е да си признаеш. Лекувай се, докато е време

pidal. stegni sa idi na bar, barai cici , hvani si gadje jensku ili si sledvashtata pusheshta halka

Цитирай Първоначално написано от lifo Виж мнението
    pidal. stegni sa idi na bar, barai cici , hvani si gadje jensku ili si sledvashtata pusheshta halka
    хахах, мани го, момчето иска да бара пишки

Супер фен Аватара на Meth
    Ти сам си отговори на въпроса.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си