- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Въпрос към момичетата
Момичета, дразни ли ви когато непознати момчета ви пишат ?
Да.
Ако е с цел флирт, или някакво на пръв поглед "безцелно".
Ако някой не ми го е представил, просто не.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Ами въпроса е такъв, че снощи бях на бар с голяма компания и имаше 1 момиче, което много ми хареса, но се сковах нещо снощи и не се запознах с нея и сега искам да и пиша.
Мен не ме дразни, стига да не ми пише със сърца и целувки от първото съобщение.
''здр красавице''
''имаш ли си приятел''
''искаш ли да излезем'' (10 минути след като е писал)
Просто не.![]()
Е не, никога няма да тръгна да пиша подобни неща, аз като ги гледам такива в Мотикаря и се пръскам от смях![]()
Да, най-добре ѝ пиши, опознай я малко и тогава започвай с флиртовете.![]()
Като цяло снощи от начало не искаха да пускат в бара тези, които нямаха 18 години и тях не ги пуснаха отначало и мислех да и пиша нещо от сорта на как влезнаха и от там да се надяваме да тръгне приказката![]()
Хубаво е разговора да тръгва с нещо, което ще я накара да се обясни.
Дано не отговори с 2-3 думи, че тогава ще се чудиш какво да пишеш.
Ами, не я познавам, дано като я питам как влязоха, да се разговори, за да мога да измисля как да продължа разговора
Абе тръгна разговора и съм много развълнуван, само не знам от това ли е или от това, че пуших много яко нещо![]()
зависи,ако е свестен не
Не се дразня. С изключение на случаите, в които ме заговарят по начини, подобни на тези, които споменава heartdesire. Има и други неща, които отблъскват, естествено. Реално рядко се получава хубав разговор.
Момчета, един призив - ясно, че се опитвате да избегнете френдзоунването, ама не залитайте пък към непремерена арогантност с цел да изпъкнете. При мен се е случвало буквално с първите редове да ми обясняват колко невероятно заети са и как ще ми пишат по-късно, за да ме водели на кафе, лол (при все че инициативата за разговор очевидно е у момчето).
Авторе, тъпо впечатление прави да видиш момиче в реалния живот и да пасуваш, обаче после да пишеш във фейсбук или където и да е онлайн. На твое място щях да се постарая да инциирам втора "случайна" засечка и тогава да действам.
Последно редактирано от paradosou : 06-08-2015 на 11:20
Дразнят ,да.Особено ,ако преди това ми е пратил покана и е видял ,че не я приемам.
Питай я дали гледа футбол и от кой отбор е. Ако знае кой е отборът - ЛЕВСКИ, ще се дразните, може да се опита да те вразуми относно това кой е отборът и ще тръгне приказката. Ако е чорбарка кат теб, ще си лафите за лицензи, токове и т.н. Ако е от лайногорец ще има тук там някоя псувня и така. Ако е от някой друг, все ще намериш с кво да се заядеш.
кзц
Направих както каза heartdesire, и се разприказва доста момичето, а до Животното ако почна да и говоря за футбол ще се шокира и за това смятам да пропусна![]()