.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Проблем във връзката ми.

Здравейте, пичове. Няма да изпадам в подробности, имам проблеми с приятелката ми, става въпрос за ревност. Въпросния проблем е един много близък мой човек (момиче) което ми е просто приятел, имал съм една лека издънка с нея, но нищо сериозно (приятелката ми знае за това). Та, проблема е, че приятелката ми ме кара да избирам едва ли не, между нея и въпросното проблемно момиче и това е избор който аз не мога да направя. Причините за нея са "тя знае всичко за теб", " всеки ден си пишете", "притеснява ме, че ще се влюбите един в друг". Та въпроса ми е, как да постъпя в тази ситуация .. на принципа friends over gf's съм, но все пак .. нещата са сериозно заедно сме от вече година и това е проблем вече 7-8 месеца и вече сме на ниво "избирай".

Супер фен Аватара на GLaDOS
    Град
    Purgatory
    Няма какво да ти казваме.Условието е ясно.Приятелката ти е психясала от ревност.Гаджето или близката приятелка.Не вярвам да се оправите с разговор.
    Това ,което не ни убива , ни ебава майката .

Мега фен Аватара на strawberry88
    На теб какво щеше да ти, ако беше на нейно място?

Цитирай Първоначално написано от noxxic1337 Виж мнението
    Та въпроса ми е, как да постъпя в тази ситуация .. на принципа friends over gf's съм, но все пак .. нещата са сериозно заедно сме от вече година и това е проблем вече 7-8 месеца и вече сме на ниво "избирай".
    Ти не приемаш ли гаджето си за приятел?
    От година си с нея и изобщо се чудиш?Не вярвам да сте по-близки с приятелката отколкото с гаджето.

Супер фен Аватара на heartsdesire
    Няма как момичето ти да не ти постави ултиматум, мисля, че тя трябва да ти е по-важна от въпросната ти "приятелка".

Принципно тегля майните на този, който поставя ултиматума.... Обаче имайки предвид колко обичам моя приятел.... Нещо политиката ми рязко започна да издиша

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си