.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 81 от общо 81
    Супер фен Аватара на tochko
    До Rakshy и авторката-аз съм правил едни упражнения с ластици за разтегнато коляно. Както описваш нещата моята травма е сходна и ме боли от месеци. Споделих с един по-опитен от залата и той ми препоръча упражнения с ластик които са доста лекички за мускулатурата, но се усеща напрежение точно в разтегнатата част. Аз ги правя 2-3 седмици и има уздравяване, като болката спря да се проявява изобщо. Мисля че дори разтягане около тазобедрена става биха помогнали. Ластиците ми дадоха повечко стабилност и мобилност. Предполагам правят сухожилията еластични. Също така предполагам трябва да намалиш малко тежестта на клякане и да върнеш някаква техника която си променил заради болката. Аз като почнах да клякам с болния крак за нормативите беше някъв ад защото кляках само със здравия крак. Ако си навит може да потърся някакви клипчета или да ти ги обясня. Иначе по време на тези упражнения редовно съм слагал мазила и предполагам и на теб щи бъдат в плюс.

Мега фен Аватара на Rakshy
    Цитирай Първоначално написано от redbul2 Виж мнението
    Да. Снощи написах горния текст набързо. И някой да не го вземе за заяждане. Напротив, написах го с респект и уважение. Смисълът беше, ако още не е хронично заболяване, да се облекчи малко тренировъчния режим и се помогне на възстановяването по тоя начин. Но разбира се всеки знае най-добре какво да прави и кой вариант е най-добър за него. Дано се оправят нещата.
    Трябва да ти благодаря, защото снощи наистина се замислих... Ще спра клековете за някво късо време и ще видим кво ще стане..

Е отиди просто на лекар , да ти каже

Мега фен Аватара на LoadRunner
    добра аватарна снимка
    обаче мисля че можеш да се счупиш още малко

Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    добра аватарна снимка
    обаче мисля че можеш да се счупиш още малко
    Дай ми да ям тогава

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Цитирай Първоначално написано от teenagexdramaxqueen Виж мнението
    Дай ми да ям тогава
    говоря за стойката ти