Здравейте, занимавам се с ръчно изработени макети на къщи и нощни лампи по снимки - може да ми изпратите снимка на вашия дом или мечтаната къща от интернет. Оригинален подарък за всеки повод - рожден ден, сватба, юбилей. Изработвам и макети с природни материали - мъх, дървесни кори, сухи цветя, камъчета. Вижте ги във Фейсбук страницата - https://www.facebook.com/RadostArt
Надявам се да ви харесат!
Майка ми главно изработва макетите, има най-различни - горски и по-съвременни. Няма как да подариш неподходяща, ако искаш да направиш подарък, проучваш какво харесва конкретния човек или пък снимаш къщата му - и готово - има макет на собствената си къща. Вече няколко такива макети правихме - по лични снимки.
Ето тук може да видите ориентировъчни цени на различните макети, като за всяка къща е индивидуално, и зависи от големината и сложността на детайлите. Може да ни пратите ваши снимки с желаните размери, и ще ви посочим цена. Нощните лампи по снимки са около 200-300 лв.
Ах, къщичката с горския мъх и шишарката за покрив е невероятна! Веднага бих я поръчала, на секундата просто, така ме е яд, че съм в чужбина и няма кой куриер да ми гарантира сигурно изпращане от България!
Вие с кой куриер и как го опаковате да го пратите от Бургас до клиента?
Последно редактирано от PinkPan7her : 06-11-2015 на 07:28
Принципно пращаме с Еконт, но може и със Спиди. Къщата не е налична, но можем да изработим подобна със същите елементи - мъх, шишарки. Цената е същата. Опаковаме ги в кашони и фолио, пращали сме до Англия макет. Ако имате още въпроси, пишете направо в лично съобщение до фб страницата.