- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moje li purviq mi put da e na 14 godini
Определено не казвам "бела" "туй" "въй" "онуй" "мисо" "дальеко" и прочие.
Толкова са се изкривили, че даже почнаха да пишат така. София е пълна с миекащи, кекащи, чекащи. И аз съм от провинцията, ама не говоря като отвързан каруцар. Малко от малко уважение към майчиния език, ебати.
А тоя остъкления харитов е завършил уж..
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
ееей софЯнски селтаци от възоколо софЯ и област... нема кат ми говорите да слагате ударението на последната гласна кат цигани... да говорите в множествено число за единствено и да давате мнение по правоговор....
ай фостата
бой, йебанье и чалга
tova mi haresa weama in4e az sam na 14 i izkah da iz4ukam 1 ama brat na 14 si4ki shti se smeqt
pone na men ne pravq masturbacii ot 7 godishen
![]()
![]()
![]()
Не може. Все още си малък/а да го правиш. В един сайт прочетох
че една дванайсетгодишна забременяла от тринайсетгодишния й
приятел. Стани на поне 17, 18 години и тогава. Ей, karucar7, ти
си много побъркан и смахнат тип. То и на 12 не може, пък на 4
я си гледай живота. Смахнати глупако!
По закон - не може!
По желание и мераци - може!
Като цяло обаче нека сте наясно, че ако ви хванат, момчето може да го съдят за секс с малолетна и ако е над 18 може да мине и за педофилия!!!
ПОЛЗАВАЙТЕ ПРЕЗЕРВАТИВИ!!!
Не виждам проблем и 13 годишни да правят секс, но само при условие, че не са лапенца, дето вчера са открили чикията, имат пълно сексуално образование, и са взели необходимите предпазни мерки. Познавам 13 годишни, които живота ги е направил 10 пъти по-отговорни и образовани от някои 16 годишни помий примерно.
Последно редактирано от Ouroboros : 08-26-2015 на 12:25
Абе ако си сигурен\на, че можеш да поемеш отговорност и, че си достатъчно информиран по темата-давай. Но ако не си, не го прави, защото наистина си е доста рано.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Оправете си децата @:@:@
Estestveno che mozhe
Devstvenite potrebiteli v tozi forum se broiat na prastite na racete na ednorak pirat
Съгласна съм. Вие откъде знаете, доколко се е развило момчето? Честно да ви кажа, запознавала съм се с много момчета на възраст 14-16 години и съм мислела, че са пълнолетниСъщото важи и за момичетата, к'во се пра'ите, че не сте имали т'ва онова с някое непълнолетно момиче, или пък и вие не сте били толкова надъхани на неговите години. Кажи честно :v
Я залятай над учебниците много си мъничко още да мислиш за такива работи
Е то зат'ва са измислили презервативи. По тая логика си стой девствена до 27, докато решиш, че искаш да имаш деца... Като му се прави да прави бе !