- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- поправителни изпити
Абе да питам с колко изпита те оставяха директно да повтаряш класа
Да си беше седнала на гъза да учиш, вместо да те праскат в него.
Ако директорът ти е мъж, пусни му няколко пъти и си готова с 3-ки по всичко![]()
Аз останах само по български език(не се бях явил) и ме оставиха да повтарям годината.
Оставиха ме да повтарям годината но аз не я повтарях, вместо това зарязах изцяло социалния си живот след като всички приятели ме изоставиха и така не съм излизал от у нас от тогава. Това са 4 години(на 17 съм). Явявах се на частни изпити преди няколко месеца и си взех диплома за 8ми клас, колкото да си намеря работа. Но иначе не излизам изобщо.
Стискаме палци но по тъп и безмислен предмет няма
По темата - в 6-ти клас останах по мат но ми го дадоха , заштото съм с дислексия и по правило имам право с 1 изпит да премина в по горен клас. Късмет знам как се чувстваш![]()
Rafa7a как ще бъде в новото училище вече запозна ли се с някого?
Аз също съм оставал.. преди 2 години , тоест в 6-ти клас. Освен това , винаги съм бил най-големия двойкар в класа. Бях останал , само заради един поправителен изпит. Само заради един! С тази преподавателка , не сме бяхме , в кой знае колко добри отношения, нито пък изпитвах някакви симпатии към предмета и. И на всичкото отгоре , не ми даде поправката.
само за един се оставя, да
ако не го вземеш на септемврийската сесия .. лоша работа.
Иначе в 11-ти клас ходих на поправка по география, която взех с 6, просто две години ме мързеше да ходя на училище и от 4 изпита за оформяне на успех, географията исках да я скипна, че все пак не искам да имам някакви 3ки и 4ки в дипломата.
Последно редактирано от NomNomNom : 07-25-2015 на 23:06
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Честно да ви кажа, не знам колко трябва да си зле, че да се наложи да ходиш на изпити в училище...
Последно редактирано от NomNomNom : 07-26-2015 на 22:09
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...