- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- поправителни изпити
те са приятели![]()
Начи, нито ми е писал на колко години е на ЛС, нито нищо друго. А човек не съм настъпила, без да ме е настъпил предварително, какъвто беше случая и там.
А нз защо си мислиш, че някой ти е писал от удоволствие, писала съм ти от усложливост.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
просто такъв и е манталитета, на селска пръчка
и няма да се съобразявам с мнението на болни кучета и нереализирани к**ви които пълнят главите със въздух на хората изпаднали в неволя и след нейните приятелски разкрития всеки погна папугая и тва ме изнерви щото той като цяло почти никога не обижда хората а това че те се засягат от истината си е техен проблем
Начи, ся в момента отклоняваш темата в нещо, което отдавна е приключило.
Не си прав, и се държиш глупаво.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
каде е папогай да ви опатка и двамата !!
аз спрях да ти пиша първи
ненен, АЗ спрях първа
лолец
не знам но все някога ти ще разбереш моите трепети към теб на живо как са
защто найстина
Писах 1 час коментар от модерния ми телефон, после видях, че пък докато съм писала вие сте изписали цяла страница, а моето вече нямаше да е актуално и забавно, и най-накрая го изтрих. Абе дгд като цяло.
не ама крачконастройката тогава е най-добра
не си слушала беге рап като малка
а иначе в началото исках да кажа че ако съм студент, не дай си боже второкурсник (за по-нагоре да не говорим) и пратят някой който няма 11 клас да ме учи
щях да съдя ректора за гавра
^ При нас имаше една, която не успя да се яви на държавен, респективно да завърши, защото имаше бая невзети изпити, после я взеха да преподава на магистрите, измежду които и неините бивши колеги, които обаче са успели да завършат като хората.
А НомНом са я взели, защото разбира вероятно. Аз лично не съм фен на подобен тип толериране, но е имало защо сигурно.
Последно редактирано от therichbitch : 08-02-2015 на 21:50