.
Отговор в тема
Страница 4 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 155
    anonymous708973
    Guest
    Искаш да ми кажеш, че в руския няма силно изразено немско влияние ли? Моля те, прочети си малко историята. Точно за това недей да ми спориш. Учителката ми - освен че е рускиня - е невероятен филолог, на приятеля ми руският също му е роден.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 06-21-2015 на 14:36

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    и след това за 10 минути сковаваш друго.
    Ще те викна ти да ми ги сковеш тогава, ако някога изперкам да си направя целия дом в такова

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Искаш да ми кажеш, че в руския няма силно изразено немско влияние ли? Моля те, прочети си малко историята. Точно за това недей да ми спориш. Учителката ми - освен че е рускиня - е невероятен филолог, на приятеля ми руският също му е роден.
    прочетох един виц, който ще постна
    ------------------------------------
    Това звучи като старият анекдот за оня дето си удрял тестисите между два камъка, пищейки непрекъснато от болка. Когато го попитали защо? Той отговорил че е голям кеф като не се уцелиш.
    ================================================== ========
    чувствам се така при всеки спор с теб, сякаш някой ми удря топките, но явно го правя сам

Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    Ще те викна ти да ми ги сковеш тогава, ако някога изперкам да си направя целия дом в такова
    И други работи умея, ти само ме викни, ще намерим приложение на уменията ми.

anonymous708973
    Guest
    Окей, аз съм дотук. Ти на един въпрос не можеш да ми дадеш отговор "да" или "не".

Не задаваш привилните въпроси, а ако не беше си редактирала мнението за кой ти е учител, щеше да получиш точно това, което заслужаваш.

Мега фен Аватара на draid
    Eто тези табуретки са очарователни според мен - http://refurbished-ideas.com/wp-cont...akesThings.jpg

Бая палети съм виждала, вярно е, че не всички са хубави, но в края на краищата, няма особено значение цветът, защото ще се боядиса; важното е дървото да не е наядено. Там, където аз съм ги гледала, масово бяха много добри, здрави палети. Жалко, че тогава не ми беше дошло на акъла, хем бащатко беше подръка с всички негови щуротии, в момента даже отвертка нямам :д

Абе, хора, защо им викате палета? Аз го знам "палет" в единствено число, "палети" в множествено :д
    Ще ги боядисаш ? Не те знам какви си виждала и колко много са били, но се правят от дъски разкроени директно на банциг/циркуляр и излизат освен сравнително къдрави понякога и на вълни според зависи от инструментите и влажността на материала. Което ме подсеща, че в повечето случаи се правят директно от мокър материал или принудително сушен в резултат на което в дървото се получават високи вътрешни напрежения и се кривят. Коват се с пирони и когато се разсъхнат се "разхлопват" още нещо което би ме спряло от раз да ги използвам за столове/маси. Европале 1200х800 в най-честия случай което не ги прави много гъвкави от към размери. Като сложим всичко това, направо съм се отказал преди да го започна, а това със шкурка няма как да се оправи. За мебели се ползва хубав сух материал, за палета общо взето каквото остане. Ще ти обясня какъв е процеса на производство на една дъска:

1. Рязане на дърво
    2. Разкрой на гатер банциг на талпи/греди, талпите най-често са с размери 10х4000 или 5х4000 см.
    3. Разкрой на талпа на дъски и компоненти на банциг/циркуляр
    4. Минаване на абрихт за изправяне на 2 страни
    5. Минаване на щрайхмус на другите 2 страни за постигане на финален размер
    6. Шлайфане

Палетата спират обработката си на т3, а за да приличат на нещо и да могат да се боядисат поне като хората трябва да стигнат поне до т5. Направи си сметка какво ще стане от тези "мебели" като цяло масива е красив, скъп и вече доста малко хора се занимават да го правя, а и могат да го правят. Напълни се с разни ПДЧ-та и глупости които се правят бързо, излизат евтино и имат завидна печалба. Инвестицията за производство на мебели от тях е около 20 000лв и общо взето се използват две машини.

Приятеля ти не беше ли украинец, ако е така руския не ми се вижда да му е много роден.
    Последно редактирано от draid : 06-21-2015 на 17:48

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Зависи от коя част е и родителите му какви са. ^
    Имам роднина, украинка, роден й е руски.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

anonymous708973
    Guest
    Въй, нищо не разбирам от палети аз, ама там, където ги виждах, наистина изглеждаха готини. Светли, равни, прави, от Германия идваха, бтв Нищо не съм правила с тях, де, само ги гледах и ги мърдах насам-натам.

Мега фен Аватара на draid
    Зависи за какво са били де, но обикновено не се хвърля особено усилие за направата на нещо което ще го разнасят разни мотокари насам-натам.

Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Зависи от коя част е и родителите му какви са. ^
    Имам роднина, украинка, роден й е руски.
    Ако следеше политиката, щеше да знаеш, че Македония спокойно може да взима уроци по фантазии от Украйна.
    Да казваш, че руския бил взимал нещо си от немския е простотия, която само някой украинец би сътворил.
    В случая не става въпрос само за език, а за отричане на всичко руско и търсене на заместител, пълна тъпотия.

Мега фен Аватара на Lilanda
    Ричи, утре ще ти пратя снимката на личен, понеже в момента баща ми е отрупал пред нея разни джунджурийки и най-много да ти снимам стъклото. :Д

Другите неща не съм ги чела, че ме мързи. ;с

Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    Другите неща не съм ги чела, че ме мързи. ;с
    Дори и мен, ти нали за това влизаш тук, как може да не ме прочетеш,

Град
    Sofia
    ...
    единственото нещо, заради което понякога ми се приисква да живея в къща : )

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Ох, с тия палети! Оказа се, че в гаража имаме редовно палети, ама мъжо си ги изхвърля периодично като се натрупат, та аз пак съм в неведение. Като му показах снимките на такива мебели се хвана за главата.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Като му показах снимките на такива мебели се хвана за главата.
    Кажи му, че искаш мебели да ти направи от тях, тогава ще хване твоята глава.

Дори и мен, ти нали за това влизаш тук, как може да не ме прочетеш,
    tl;dr

anonymous708973
    Guest
    Да казваш, че руския бил взимал нещо си от немския е простотия, която само някой украинец би сътворил.
    Или някой, учил години наред, за да преподава езика.
    Ама ти знаеш по-добре, те думи като "штраф", "шпинат", "рюкзак" и "бутерброд" са изконни славянски думи, кво приказваш.
    А ако твърдиш, че точно украинците търсят заместител на всичко руско, верно не си в ред. Целият конфликт между руснаци и украинци е изкуствено създаден, те са един народ. Това какво дрънкаш висшите политици и какво е по телевизията е коренно различно от действителността.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 06-21-2015 на 21:34

А ако твърдиш, че точно украинците търсят заместител на всичко руско, верно не си в ред. Целият конфликт между руснаци и украинци е изкуствено създаден, те са един народ. Това какво дрънкаш висшите политици и какво е по телевизията е коренно различно от действителността.
    А цялата война е някво театро. Няма значение дали е изкуствено, щом същите тия укри имат формирования от чисти нацисти, щом издигат паметници на нацисти, щом не им пречи да обявят всичко руско за противозаконно.

Ричи, нещо не ми дава да ти пращам лични, затова я поствам тук:

http://imgur.com/DYiz5A6.jpg?1

Извинявам се за кофти качеството, в момента нямам по-добра алтернатива. ;с

Мега фен Аватара на ameli
    тъййй

дойде ми мерака да си "персонализирам" лаптопа в стил
    http://i00.i.aliimg.com/wsphoto/v0/5...Humor-skin.jpg
    http://static.artfire.com/uploads/pr...l_d9671f7d.jpg
    http://images.mentalfloss.com/sites/...02597886_6.jpg

проблема ми е, че не е мак (и нямам нахапана ябълка) и е черен (т.е. черните картинки няма да си личат)
    търся си идеи, молим
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Розово пони сложи

ни щем розово
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

аз не питам дали искаш

ама да си кажа..

Град
    Sofia
    Ричи, нещо не ми дава да ти пращам лични, затова я поствам тук:
    http://imgur.com/DYiz5A6.jpg?1Извинявам се за кофти качеството, в момента нямам по-добра алтернатива. ;с
    Нз какъв е проблемът, други ми пращат. Иначе, камината е приятна, харесва ми часовникът отгоре, както и картината(макар че не си падам по такива). Добре се сечетават с камината.

Вчера с малката правихме нещо като вазички с цветя от тел, конци, мъниста, хартии и всякакви такива. Ще си ги нареди на една поставка, приятно стоят като за детска стая.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си