Понеже искам да вкарам някак спа атмосфера в банята, смятам, че декорация с стъклени нещица тип буркани + свещи, ще е много приятна. Много си падам по свещи, те ще са навсякъде :д
Та, няколко идеи за буркани и свещи пускам. За момента имам поставка за четките ми за грим в един много тежък стъклен съд, с кой акъл съм го мъкнала от Икеа, идея си нямам. Напълних го с по-едри декоративни камъни в тъмносиво и черно с много силен блясък, готинко стои^^
Като цяло са мн готини тези бурканчета, много бюджетно се сменя украсата според сезона. Есента с шишарки, листа, облепяне на буркана с малки клончета; зимата с нещо в бяло и синьо; пролетта с пясък в пастелни цветове, бамбук; лятото с пясък и миди, ехеее.
Ако бурканите ви от хранителни продукти са като моите, тоест отвратителни, разгледайте в Джъмбо, Икеа, Баумакс и т.н.; днес бях и се изненадах, те всъщност тези буркани, предназначени за хранителни продукти далеч не били скъпи.
Иначе и от хранителни продукти става, просто на моите трябва да им боядисам и капачките, ако ще ги ползвам.