.
Резултати от 1 до 25 от общо 155

Threaded View

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    Здрасти, хора. Ъпвам тази тема с малък призив за помощ.

Наесен ще правиш основен ремонт в нас и имам нужда от идеи за моята спалня. По-точно искам да ви попитам за тапетите. За сега съм се спряла на бордо, но се чудех дали е окей цвят за спалня. И дали да няма някакви бели акценти? Или пък бяло с бордо акценти?

Също така искам да сложа огледало в стаята, но майка ми казва, че влияело нещо на съня да има огледало в стаята, в която спиш. Като цяло не вярвам в такива неща, но тя си вярва и не знам как да я убедя. ;с
    Такаааа, много малко информация даваш. С какви мебели разполагаш в момента, които можеш да продължиш да използваш. Има ли нещо, с което на всяка цена трябва да се съобразиш - било то цвят или особеност на стаята, един вид отправна точка. Какво е разположението на стаята, дай поне една скица къде е прозорецът, къде е вратата, размери на помещението и т.н. Какъв стил харесваш, примерни картинки от пинтерест, етц.

Второ, относно цвета - в никакъв случай не си боядисвай цялата стая бордо. Първо, много ще ти смали стаята, трябва да имаш 50 квадрата стая с френски прозорци, че да си го позволиш. Използвай бордото за акцентна стена
    Второ, натоварващо психиката е. Предполагам, че като повечето от нас, ще спиш и учиш в една и съща стая. Проблемът тук е, че за спалня се нуждаеш от успокояващи цветове - неутрални, светлолилаво и т.н., докато за учене е добре да е нещо одобряващо. Бордото не се вписва :д Тук влиза в роля осветлението, купи си такъв ключ, който позволява постепенно засилване на светлината, мнооого е яко.
    И третата причина - на тия години вкусът много се мени, а подозирам, че вашите няма да са във възторг да сменят тапети през няколко месеца. Ако е проста боя, а не тапет, суперлесно ще смениш и сама, докато с тапетите е мътна и кървава. Сега... явно в момента си с тапети, че това да ти е идеята, но пробвай да навиеш вашите да ги махнете. Занимавка е и ще е по-скъпичко отколкото просто да залепите нови отгоре, но е по-добре според мен.
    Повтарям си предложението - запази бордото за акцентна стена. Останалите стени можеш да ги направиш неутрални, за да имаш поле за действие с акцентите. Друг вариант е бордото да е в завесите, но тогава гледай да са по-бюджетни, че да ги смениш лесно, ако ти писнат.

А за огледалото - предложи да е стоящо на земята огледало, ако ти пречи да спиш, лесно ще го изнесеш. В ибей има даже такива, в чиято вътрешност можеш да съхраняваш бижута, разграфено си е.
    Аз се каня да си взема стоящо, че в момента по никакъв начин не мога да се огледам преди да изляза и трябва да викам асансьора за целта
    Последно редактирано от PinkPan7her : 08-28-2015 на 21:42

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си