- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- DIY Home Decoration
Бордо с бяло е доста рязка комбинация. Държиш ли да е точно бордо? Ако не, с мръсно бяло/леко кремаво много добре се съчетава червена акцентна стена. Такава беше първата ми самостоятелна стая при родителите ми и стоеше страшно добре с черни и бели мебели. Само една ярко цветна стена не натоварва и е доста младежко и модерно, лесно можеш да съобразиш аксесоарите след това.
Бордото е доста тежко и страшно претенциозно като цвят, трудно ще се съчетава с всичко останало, освен ако не го направиш от 0-лата до края всичко ново и измислено с този акцент.
За огледалата не съм чувала такова нещо, но винаги съм имала огледала в спалнята си, никога не ми е пречило на каквото и да било.
Пантерке, успех с търсенето. Дано да намерите нещо от-до обзаведено, много по-изгодно ще ви е. А между другото, защо ви е парочистачка? Какво чистиш с нея?
На мен ми предстои пак да се занимавам с (до)обзавеждане и още от сега се изнервям като знам колко бавно става всичко. Ако можех сама да си измисля, направя и сглобя всичко, щях, егати. Лошото е, че още не знам какво точно искам и ще трябва да се изяснява в процеса на работа.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."