- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Жестомимичен език на глухонемите
не съм чела цялата тема, пиша заради тъпия лаф на papugai
щрудке, точно така е както си мислиш
има един интернационален език, който е същият навсякъде, но иначе всеки език е различен. в някои страни е сходен, но не напълно еднакъв както са български и руски или български и сръбски
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
аз мисля че е много красива![]()
ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР
ама не гледай така повърхностно нещата ся виж мен например
аз съм голям красавец и съм си глупав по принцип
но имам много житейски опит и разбирам достатъчно от уличен живот да се справям с живота по-добре от разни очилати математици които се опитват да свалят гаджета като им говорят за компютърни игри и по цял ден не излизат такива хора само ги ограбват
така че може и същото да важи за момичетата![]()
ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР
значи моето момче, наистина си много тъп
какво написах аз - "има един интернационален език", налЕ? и ти ми даваш линк към него, браво
после обясних, че всяка държава си има свой собствен жестомимичен език отделно от интернационалния
here you go, sweetie http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_sign_languages
моля те, не се напъвай повече, какъвто и линк да ми покажеш вече няма смисъл
пс щрудке търси уроци за интернационалния по-добре