- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Перфектното тяло
Здравейте, от доста време съм мислила да се захващам с редовни тренировки и такива, но никога не съм била постаянна. Но сега чувствам, че точно от това имам нужда.
За корема четох, че ако имаш мазнини за изгаряне и 1000 коремни преси да направиш нямало ефект и ти трябвало специална диета. Вярно ли е, и ако да каква е тази диета? Аз правя всеки ден по 150 коремни и не съм дебела или нещо такова, та ако продължавам за колко горе - долу ще ми се стегне корема? Btw правя ги от седмица някъде.
За дупе правя клекове и напади. Проблемът ми е, че мазнините ми се събират точно там и е супер конфузно, приличам на Ники Минаж. Та, от тези клекове и напади ще ми се горят мазнините или ще става по - голям от мускулите? Ако някой знае по - въздействащи, с по - бърз ефект упражнения, да сподели.
А за краката не правя нищо, така, че ако се намери някоя добря душа да препоръча нещо.
Ще съм страшно благодарна, ако някой обърне внимание на темата и даде своето мнение по въпроса. Мерси.
^ Не баш , това е малко бро.. всмисъл мазнините няма как да се "трансформират" в нещо си , те си се топят, но пък на тяхно място покачва мускулна маса , което най точно би се определило като "заместване" .. което е що годе the same.. та , нз закво го пиша, явно да доуточня за булката![]()
Не можеш да свалиш килограми от едно определено място.Прави цялостна тренировка и имай в предвид ,че жените отслабват отгоре надолу, т.е. краката най-трудно отслабват ,тренират се и к'вото и да е.Допълнение към мнението на Slarc3.
И искаш да кажеш ,че като сме дебели и решим да отслабнем тренирайки ще бъде "мисията невъзможна'' , защото ще станем всички някви яко нацепени ?
Нацепен няма как да станеш, цепенето се получава от опъване на кожата.
А и не ми даде телефона си, не искам да разговарям с теб.
Ще ти го обясня по най - простия начин, за който всеки себеуважаващ сe фитнес инструктор би ме разкритикувал. Всеки човек има мускули, ама не всеки е нацепен нали. Дори и да не тренираш ти също имаш мускули и те може да не са никак малко, зависи как се храниш. Това, че не тренираш не означава, че нямаш мускули. По време на тренировка ти се стараеш да стимулираш тялото си към хипертрофия - оформяш се и стимулираш тялото си да усвоява това което ядеш. Като се понацепиш, то започва да си личи. Мазнината просто е един слой отгоре, който стараеш да се намали и ефекта да се вижда още повече. Чрез кардио и добър хранителен режим можеш да стопиш мазнините и ефекта от тренировката ти да си проличи.
Последно редактирано от GoodEnough : 06-10-2015 на 18:32
исках да вникне горе-долу в идеята. Че не става точно така, не става - В увода си съм го споменал, а не да ми твърди, че все едно паласките ми ще се превърнат в мускул, само да продължавам да бухам.