Първоначално написано от papugai И си дойдохме на думата, имаме още един тук, който не знае дали е мъж или жена, чуди се и той. Ако беше си направил труда да клинкнеш върху профила ми щеше да разбереш, но ПАК казвам, за извратения няма никакво значение
Първоначално написано от GoodEnough Ако беше си направил труда да клинкнеш върху профила ми щеше да разбереш То там са само мъжки и женски, ако имаше среден род, щях да кликам, а не да те питам.
Първоначално написано от papugai То там са само мъжки и женски, ако имаше среден род, щях да кликам, а не да те питам. Добре, както искаш извратен. Може и мутант да съм, имали значение за теб. Както казах, извратения си е извратен.
Живеете за скандала.
Първоначално написано от Elena3232 Живеете за скандала. мда бе доста се оплеска темата
Първоначално написано от Slarc3 Ya just readin' like "wtf m8'z" , right? Same here. More like
Първоначално написано от GoodEnough Може и мутант да съм Ама мъжки или женски мутант си ?
Първоначално написано от papugai Ама мъжки или женски мутант си ? Оставям го на извратеното ти въображение
Първоначално написано от GoodEnough Оставям го на извратеното ти въображение А как е мутант в среден род ?
Отговор: papugai. Айде, че успамихме темата
Правила