- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- ходя с мъж който е на 31, а аз съм на 15
Тва на снимката ти пишле ли е? Винаги съм се питал.
spored men ne se zanimavai nameri si nqkoi na tvoite godini
Аз пък ходя с една бабичка на 80. Готви вкусно.
Мисля че не съм гей![]()
Проблема не са годините, а миналото. На нашите им е голяма разликата в годините пък к'во? Отгледали са ме като всяко едно друго дете, обичаха се каато всички други семейства. Вие малоумни ли сте или само се правите на разбирачи и специалисти.
Хубавото в случая е че поне може да я научи да готви макар и само метамфретамини
Какво ще прави 31 годишен закоравял бандюга, с 15 годишна свежа плът - задоволяване на нагона и горе долу в общия случай - износ за някой бордей в чужбина.
След като е лежал за наркотици и продължава да има проблеми със закона, а ти си му се кефиш, не казвай че не взимаш или ако не, се запитай не ти ли слага по нещо...
Сладки думи, готин секс, живот като на кино и после най-много да свършиш в някоя канафка. Ще почне да има проблеми с парите, ще почнеш да спиш първо с приятелите му и приятелите на приятелите му, за да набавиш пари за новата му стока, а защо ще го правиш - защото го обичаш, а той тебе само ще те използва.
Изказах само част от причините, защо е хубаво да намериш да начин да се отделиш от него. Една от другите причини би могла да бъде, че ако намерят нещо в него и ти отиваш в панделата, недай боже ти да му ги преснасяш, пак гориш...
На 15 много малко неща можеш да приемеш на сериозно, според мен намери начин да отидеш на психолог, който по-лесно би ти обяснил нещата на твоя език, защото мисля, че скоро ще си изпатиш, за цял живот...
Да, гей, като на снимката пича е с некоя мацка.. Стига се заяжда, не е интересно.