.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: Помощ!!!

Помощ!!!

Може ли да ми помогнете?! Аз много харесвам едно момиче от моя клас. Тя е много красива, умна, забавна и с прекрасна усмивка. Обаче много се притеснявам да й кажа, че си падам по нея, защото тя ме мисли за идиот и незнам как ще реагира. Кажете какво да правя.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Сипи си студена бира и ми кажи наздраве

Супер фен Аватара на fanton1
    Покажи и ,че има грешна представа за теб и чак тогава и кажи ,че я харесваш. Макар ,че да казваш на някои "харесвам те" си е чист автогол... Просто действаш и тя ще го разбере.

Ще опитам мерси за съвета

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    Като начало започни да не се държиш като идиот, момичетата (а и като цяло всички останали, освен себеподобните) не си падат по идиотите. Ако отидеш при нея и й кажеш, че има грешно мнение за теб, може и да сбъркаш все пак, пък и ще да прозвучи като "аз съм влюбен кретен". Просто си й кажи, ама културно, не като идиот и насаме, не пред приятели - идиоти, че я намираш за (тук си ти) и я покани на кафе.
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Търси повече контакти с нея и се дръж на ниво,а не както се държиш с останалите!! Покажи и, че е по-специална

Повече от фен Аватара на Challenger
    Ехх, не си написал на колко годинки си, но си мисля, че може да обърнеш внимание от какво се интересува, а и ако живеете наблизо да се уговаряте да ходите заедно на училище и т.н. Но трябва да бъдеш внимателен, ако не си пада по теб, едва ли ще може много да и промениш мнението, нищо не пречи да опиташ ^___^

Мега фен Аватара на RapExotic
    Сбий се някой и след това и кажи, че си го направил заради нея.

-Дори да не можеш да се биеш подкупи някой и го изсценирайте..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си