.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Тема: Bivsh i nastoqsht

Gmmggm
    Guest

Bivsh i nastoqsht

Zdraveite, imam nujda ot malko pomosht.v momenta sym v takova polojenie che nez koi da izbera ot bivshiq mi i nastqshtiq mi. Segashniq mi priqtel e syper dobyr ugajda mi za vsichko dyrji se dobre s men griji se za men no v nqkoi otnosheniq ne e bivshiq mi i postoqnno mislq za nego i toi syshto i iska otnovo da se syberem no az ne mu vqrvam zaashtoto predi godini az ostavix vs zaradi nego dori semeistvoto si i otidox pri nego a toi sled edin mesec mi kaza da si trygvam i sega sled dve godini tvyrdi che veche e siguren v chuvstvata si. I iska da e s men no sega az sam oburkana xem iskam da sam s nego xem ne mu vqrvam i ne sym sigyrna pyk sys segashniq mi sym sviknala no neshto ne mi dostiga neznam kakvo da pravq shte sam vi blagodarna ako mi dadete nqkakyv syvet mersi
    Последно редактирано от Gmmggm : 06-15-2015 на 07:45

зарежи и двамата, фокусирай се върху себе си

сериозно... от личен [и не само личен] опит, не съм видяла връщането назад да носи ползи на когото и да е.
    доверието, веднъж разрушено, не може да се съгради отново. просто не става... можеш само да се надяваш, докато неизбежно си спомняш предателството от миналите събития.

а щом толкова сравняваш настоящия си с бившия си, очевидно не го обичаш и него и просто седиш с него от удобство (че е добър, че ти угажда). и от това няма смисъл, да не говорим, че не е честно и за момчето. по-добре да е с някоя, която също го обича. иначе така само го експлоатираш.

махай ги и двамата. обичай себе си, развивай се.
    след време ще си намериш някого, с когото чувствата да са взаимни и да градите на чисто.
    добри основи - взаимно привличане, уважение, съвместно градене на доверие и привързаност и т.н.; а не страх, надяване, обида, чудене и т.н.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Gmmggm
    Guest
    Blagodarq ti mnogo

Gmmggm
    Guest
    Prosto mai nqmam. Smeslost da ostana sama znam li i az...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си