а в какво е тогава?!, да не би да е в неспасяване/погубване?!, същият лицемер си като дефендър, ако не дай си Боже си сериозно болен, и (трябва да) отидеш в болницата при някой лекар да те лекува, а всички лекари там ти кажат: "съжаляваме, но ние лекуваме само себе си и никой друг", какво би било мнението ти за медицината тогава?!, ще я наречеш ли място където всеки болен може да бъде (из)лекуван?!, а ако имаш дете и не дай си Боже то се разболее от много сериозна болест, така щото ако не бъде излекувано, ще умре, какво ще правиш тогава, след като нито твоята религия изцелява, нито онази медицина?! - виждаш ли колко си лекомислен?!
аз не видях да е допълнил с нещо учението на Господа, Исус Христос, и ти също не ми представи такова нещо
Не виждам никаква връзка между цитата който съм дал и коментара ти.
- Върни се назад в темата и виж какви съм ги поствал. Абе аз на ли си казах, че няма да се занимавам с тебе, щот само хабиш енергията ми да ти отговарям, пък не влагаш никакъв разум и логика, в това, което пиша.
Този Дух на истината, е самата истина. А Мохаммед(МН) донася истината и прославя предишния - Исус(МН).
''светът не може да приеме, защото Го не види'' - не можете да възприемете това, което ви казвам
''Ние им вързахме очите и вече не виждат...'' - Я, съвпадение с Корана. - защото не виждате
''във вас ще бъде'' - да така е, вярвам, че е в мене.
нали ти се обясни вече, че мохаммед не е единственият представян за Св. Дух, но имаше още стотици такива човеци като него и джоузеф смит, които бяха представяни за Св. Дух/брат на Исус Христос, на кого да вярваш най-напред?!, плюс това Св. Дух не е представян като човешко одушевено същество в библейските писания, но като дистанционно водителство на самия истински Господ Бог, т.е. Св. Дух е самият истински Господ Бог ръководещ съответните човеци дистанционно
А знаел ли е да пише?
сигурно не е знаел историите от Библията, които са се предавали и на ухо между хората.
Тва е един неук човек, дето не е могъл да разбере Библията и учението на Христос и си го съчинил най-вероятно.
Последно редактирано от defender : 08-16-2015 на 22:45
и с какво толкова сте полезни вие с вашата секта?!, нито изцелявате болните така както Исус и Неговите ученици обхождаха света за да намерят болните и изцеляваха всеки срещнат болен, нито изгонвате бесовете от обладаните като Тях, нито възкресявате мъртви, нито проповядвате истинското Божие Слово
Ако се носеха слухове, вече, щяха да проповядват тази религия.
Когато ангел Гаврил го среща в пещерата хира го кара да чете, той не може и не знае...после някакси след като Гаврил прави нещо (като операция или какво, не си спомням) той може да пише и да чете.
А ония научни неща няма как да си ги е съчинявал.
П.П. Когато бях атеист, нямаш си представа, как с часове наред мислех, как Мохаммед е писал тази книга - толкова открито изказана и логична.
Извинете ме, време ми е да си легна, че ''истините'', които ги избръщолеви npp изведнъж ме съсипаха.
npp, що не дойдеш да ми изпееш една приспивна песничка, че да си свършил нещо добро в името на Онзи, че да си по-близо до Него.