.
Отговор в тема
Страница 103 от 204 ПървиПърви ... 3539399100101102103104105106107113153203 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 551 до 2 575 от общо 5085

Тема: Ислям

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Meth Виж мнението
    Въпросът не е в спасяването. Въпросът е, че и той е проповядва това, което е проповядвал и Исус(МН)...и е допълнил още.
    И ето ти доказателство за това от Библията:
    '' Имам още много неща да ви кажа; но не можете да ги понесете сега.

А когато дойде онзи, Духът на истината, ще ви упътва на всяка истина; защото няма да говори от себе си, но каквото чуе, това ще говори, и ще ви извести за идните неща.

Той Мене ще прослави, защото от Моето ще взема и ще ви известява.'' Йоан 16:12-14
    а в какво е тогава?!, да не би да е в неспасяване/погубване?!, същият лицемер си като дефендър, ако не дай си Боже си сериозно болен, и (трябва да) отидеш в болницата при някой лекар да те лекува, а всички лекари там ти кажат: "съжаляваме, но ние лекуваме само себе си и никой друг", какво би било мнението ти за медицината тогава?!, ще я наречеш ли място където всеки болен може да бъде (из)лекуван?!, а ако имаш дете и не дай си Боже то се разболее от много сериозна болест, така щото ако не бъде излекувано, ще умре, какво ще правиш тогава, след като нито твоята религия изцелява, нито онази медицина?! - виждаш ли колко си лекомислен?!

аз не видях да е допълнил с нещо учението на Господа, Исус Христос, и ти също не ми представи такова нещо

Мега фен
    да се подразбере, че този, ще е човек...
    Духът на истината, Когото светът не може да приеме, защото Го не види, нито Го познава: а вие Го познавате, защото Той с вас пребъдва и във вас ще бъде" (Йоан. 14:16-17).

Ти какво точно подразбираш?

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    какво ще правиш тогава, след като нито твоята религия изцелява, нито онази медицина?! - виждаш ли колко си лекомислен?!
    нпп, какво ще направиш?

Супер фен Аватара на Meth
    а в какво е тогава?!, да не би да е в неспасяване/погубване?!, същият лицемер си като дефендър, ако не дай си Боже си сериозно болен, и (трябва да) отидеш в болницата при някой лекар да те лекува, а всички лекари там ти кажат: "съжаляваме, но ние лекуваме само себе си и никой друг", какво би било мнението ти за медицината тогава?!, ще я наречеш ли място където всеки болен може да бъде (из)лекуван?!, а ако имаш дете и не дай си Боже то се разболее от много сериозна болест, така щото ако не бъде излекувано, ще умре, какво ще правиш тогава, след като нито твоята религия изцелява, нито онази медицина?! - виждаш ли колко си лекомислен?!

аз не видях да е допълнил с нещо учението на Господа, Исус Христос, и ти също не ми представи такова нещо
    Не виждам никаква връзка между цитата който съм дал и коментара ти.

- Върни се назад в темата и виж какви съм ги поствал. Абе аз на ли си казах, че няма да се занимавам с тебе, щот само хабиш енергията ми да ти отговарям, пък не влагаш никакъв разум и логика, в това, което пиша.

Мега фен
    същият лицемер си като дефендър,
    666 ли ве?

Мега фен
    Не виждаш, защото си от човешката религия(666) и си лицемер като дефендъра666

Мега фен

- Върни се назад в темата и виж какви съм ги поствал. Абе аз на ли си казах, че няма да се занимавам с тебе, щот само хабиш енергията ми да ти отговарям, пък не влагаш никакъв разум и логика, в това, което пиша.
    колко гигавата енергия изхарчи?!, не стига, че си мързелан, пък и нагъл лъжец

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    нпп, какво ще направиш?
    кой трябва да (по)търсиш?!, и как трябва да го търсиш?!
    Последно редактирано от npp : 08-16-2015 на 22:37

Мега фен
    666 ли ве?
    по-скоро си 6.6

Духът на истината, Когото светът не може да приеме, защото Го не види, нито Го познава: а вие Го познавате, защото Той с вас пребъдва и във вас ще бъде" (Йоан. 14:16-17).

Ти какво точно подразбираш?
    Този Дух на истината, е самата истина. А Мохаммед(МН) донася истината и прославя предишния - Исус(МН).
    ''светът не може да приеме, защото Го не види'' - не можете да възприемете това, което ви казвам
    ''Ние им вързахме очите и вече не виждат...'' - Я, съвпадение с Корана. - защото не виждате

''във вас ще бъде'' - да така е, вярвам, че е в мене.

Мега фен
    по-скоро си 6.6
    какво е тва?

Мега фен
    ''Ние им вързахме очите и вече не виждат...'' - Я, съвпадение с Корана. - защото не виждате
    корана от къде е преписана бре.

Мохамед преразказал Библията по негов си начин, и си рекъл тука ще резна малко от тоя текст, а тука ще сложа малко от мене си, ей тва е Корана.

корана от къде е преписана бре.

Мохамед преразказал Библията по негов си начин, и си рекъл тука ще резна малко от тоя текст, а тука ще сложа малко от мене си, ей тва е Корана.
    Той не знаел да чете.
    А ти само на това ли се спря....не прочете ли останалото ?

Мега фен
    Този Дух на истината, е самата истина. А Мохаммед(МН) донася истината и прославя предишния - Исус(МН).
    ''светът не може да приеме, защото Го не види'' - не можете да възприемете това, което ви казвам

''във вас ще бъде'' - да така е, вярвам, че е в мене.
    нали ти се обясни вече, че мохаммед не е единственият представян за Св. Дух, но имаше още стотици такива човеци като него и джоузеф смит, които бяха представяни за Св. Дух/брат на Исус Христос, на кого да вярваш най-напред?!, плюс това Св. Дух не е представян като човешко одушевено същество в библейските писания, но като дистанционно водителство на самия истински Господ Бог, т.е. Св. Дух е самият истински Господ Бог ръководещ съответните човеци дистанционно

Мега фен
    А знаел ли е да пише?

сигурно не е знаел историите от Библията, които са се предавали и на ухо между хората.

Тва е един неук човек, дето не е могъл да разбере Библията и учението на Христос и си го съчинил най-вероятно.
    Последно редактирано от defender : 08-16-2015 на 22:45

Мега фен
    какво е тва?
    коефицент на умствен капацитет

плюс това Св. Дух не е представян като човешко одушевено същество в библейските писания
    Кажи го на defender.

Мега фен
    Той не знаел да чете.
    А ти само на това ли се спря....не прочете ли останалото ?
    и с какво толкова сте полезни вие с вашата секта?!, нито изцелявате болните така както Исус и Неговите ученици обхождаха света за да намерят болните и изцеляваха всеки срещнат болен, нито изгонвате бесовете от обладаните като Тях, нито възкресявате мъртви, нито проповядвате истинското Божие Слово

Мега фен
    Кажи го на defender.
    на теб го казваме, защото ти претендираше, че мохаммед бил Св. Дух

А знаел ли е да пише?

сигурно не е знаел историите от Библията, които са се предавали и на ухо между хората.

Тва е един неук човек, дето не е могъл да разбере Библията и учението на Христос и си го съчинил най-вероятно.
    Ако се носеха слухове, вече, щяха да проповядват тази религия.
    Когато ангел Гаврил го среща в пещерата хира го кара да чете, той не може и не знае...после някакси след като Гаврил прави нещо (като операция или какво, не си спомням) той може да пише и да чете.
    А ония научни неща няма как да си ги е съчинявал.
    П.П. Когато бях атеист, нямаш си представа, как с часове наред мислех, как Мохаммед е писал тази книга - толкова открито изказана и логична.

Мега фен
    коефицент на умствен капацитет
    как се изчислява умствения капаците, че го изчисли 6.6? Онзи ли ти каза?

и с какво толкова сте полезни вие с вашата секта?!, нито изцелявате болните така както Исус и Неговите ученици обхождаха света за да намерят болните и изцеляваха всеки срещнат болен, нито изгонвате бесовете от обладаните като Тях, нито възкресявате мъртви, нито проповядвате истинското Божие Слово
    Ама ти много жестоки истини говориш. Някой да ми подаде аспирина, че май не съм добре.
    Ела и мен да ме излекуваш...небесни херувиме.

Мега фен
    прави нещо (като операция или какво, не си спомням) той може да пише и да чете.
    интересно, тва ми напомня как Нео от Матрицата научи кунг фу.

сигурно е взаимствано от Мохамед

Мега фен
    Ама ти много жестоки истини говориш. Някой да ми подаде аспирина, че май не съм добре.
    Ела и мен да ме излекуваш...небесни херувиме.
    не осъждам никой от човешките(одушевените) същества, но все пак си има праведни принципи, иначе без тях, дори и медицината нямаше да е ефективна

Извинете ме, време ми е да си легна, че ''истините'', които ги избръщолеви npp изведнъж ме съсипаха.
    npp, що не дойдеш да ми изпееш една приспивна песничка, че да си свършил нещо добро в името на Онзи, че да си по-близо до Него.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си