Във физика, математика и латински. С две думи- критерият за умност през Средновековието и Ренесанса.
Значи докато сме си говорили с Лиора, от това, което тя каза (около 2-3 поста), ти разбра, че тя не е умна по математика и латински ли?
Айш стига уе!
Цитирай този коментар на лиора, с помощта на който си стигнал до това прозрение.
На нея за друго и казах, не за това, аз не очаквам всекинда знае латински...
О, преумни inewton, как разбра, че аз и Meth сме един и същи човек. Докажи го, о, премъдри и преумни.
Наистина отговаряш на критерия за средновековна умност, сексистче. Гордей се.
Ама първо само жените спомена.
Поправи се, но това не те извинява.
Нали твърдиш, че не си Meth, че си жена. Аз говорех за теб и затова споменах жените.
Не живееш в мен, за да знаеш какво мисля.
^ а да, така е в ес, сащ и в апартамента на ауриса, как го забравих.
така, че не е факт, зависи за къде говориш.
ПП: ама забелязваш ли как апартамента на ауриса съм го посочил като самостоятелна териториална единица с особен статус. хихи
Последно редактирано от defender : 11-01-2015 на 16:43
щото са ми яли кура сичките ама не вдяват, че който лапа е педалът
защото той е супер, мега, гига модерен
Не, сериозно питам. Има ли някаква причина толкова потребители да го твърдят или е просто слух?
политически или сексуален?
ми аз не съм го нарекъл педал, а модерен буржоа.
нещо като Денди във Вип Брадър.
Последно редактирано от defender : 11-01-2015 на 17:34
А защо така го наричаш, той давал ли е повод някога?
"Ще изпотроши кръстовете, ще избие свинете и ще унищожи Даджал"
тц-тц, ще избие свинете, горкото хайванче
"изпотроши кръстовете" - после ми кажете, че исляма мисли доброто на християните
Последно редактирано от defender : 11-01-2015 на 21:33
Има хора, които въобще не мислят за смъртта и какво ще стане след това, не се замислят дали има Бог или не...
Според мен, тия хора, не че не могат да мислят, а се боят да мислят...Свикнали са да правят каквото си искат (да извършват грехове без да осъзнават и т.н.) и те просто се боят да прогледнат. Защото ако прогледнат те вече няма да вършат каквото си искат, няма да извършват грехове...Но за жалост, те са свикнали на греховното, на забраненото, на мръсното, свикнали са на ''свободата''...
Такива хора са атеистите.
защо свързваш Бог и подобни неща все с негативното, сърдит си на доброто ли, чувстваш, че те е ощетило, че ти е длъжник, че те е изиграло и така в доброто си припознал злото, обърнал си полюсите.
доброто вече винаги иска да те излъже, да те ощети, а злото се е превърнало в реалността ти, виждаш в него откровеност, от която си разочарован от доброто.
Последно редактирано от defender : 11-01-2015 на 23:25