Що пък искаш да знаеш?
Дано да е н по-малко адския ад.![]()
Изпълняват намаз - молят се, седят някъде за да си говорят, четат Коран и т.н.
Защо не идеш в петък да видиш какво правят ? Това е най-удобният ден, понеже тогава има най-много хора и се изнася лекция от имама преди задължителния намаз. Научи в колко часа се провежда петъчната молитва(намаз) и иди навреме за да ги видиш...ще ти е интересно (а може и да има и жени).
Беше и много гадно, когато майка ми ме остави и много искаше да се върне.
Върна се, но не се задържа много.
Знам,че си е мислила,че прави добро, но и казах да не се занимава с такива работи повече. Един ден чистих и напипах нещо твърдо във възглавницата, беше като торбичка от плат, а в нея имаше кости и кръв. Изхвърлих я и така.
Не знам какво беше, беше гадно. Знам,че не мога да я разваля така, но каквото и да правя майка ми си остава боклук
Като се замисля от много години само гадости ми се случват, може да е повлияло по някакъв начин, а може просто да съм се родила такава.
Също така един ден като си ходих по стълбите под пътечката намерих едно малко, квадратно листче, облепено с тиксо. И него го изхвърлих. Кефи ме как баба ми се води християнка и се занимава с такива неща, но човек в момент на безнадежност е способен на всичко.
Бяха във възглавницата и. Не че си идваше много вкъщи,че да спи на нея. ;д
ще се разревъ просто...
искам да гледам личните ви съобщения.
може да е заговор.
ПП: изобщо няма да се подам, ако си мислите, че ще ме разчуствате.
Последно редактирано от defender : 08-30-2015 на 22:14
лиоро, оти си пишеш с чужди мъже, ма.