къде да тръгваш, че той интернета е глобален, да не ходиш да живееш в пещерата на мохамед.
абе човек, сега като се замисля направо съм почти сигурен, че отиваш като бежанец в Германия.
нямаш ли арабски хляб, продава се евтино. Мога да ти купя и да ти го пратя по пощата, кажи адреса на пещерата и пещерен домашен телефон за връзка.
--
беше ми приятно да те чета
:: не се интересувам от религии по принцип
познавам мюсюлмани, които се сещат за религията си само по Байрам-ите /всъщност май само такива съм срещала :Д/, та ми беше любопитно дали и ти си така; изненадах се приятно от задълбочеността ти
надявам се безФОРУМието ти се отрази добре, щом вече си го решил : )
Meth, бих искал да те опозная, като гледам коментарите за тебе ми стана интересно.
Е, то, че е по-богата, да, но и Китай е по-богата обаче обикновенните хора нямат навсякъде добри условия, за това питах.
Умни сте евреите, това ви е проблемът. Освен форумно с митака и теб други не познавам реално хаха, но нека открито си кажа какво мисля. Вие сте генетично по-развити от много народи. Във всяка една сфера на развитие тези качества ви помагат да се издигате на високи нива. Вие притежавате обаче същата човечна природа и така както всички се оплитате по желанието за власт и пари (като повечето хора). Бързо всеки с повече акъл заема управленски постове в много държави. От там вие до известна степен помагате в развитието на обществото, но и разбивате... националното мислене. Обществото това не му харесва и иска да ви изгони и зависливо да вземе местата ви. Историята го показва, не аз. Хитлер също, макар че е бил твърде краен, в последствие и желанието му за господство го убива както всички други.
:Х :Д
golemiq_korab_minava тези може да са ти интересни, наскоро ги гледах
https://www.youtube.com/watch?v=NEIi2YvlhIw
https://www.youtube.com/watch?v=vA7yz2vciGk
https://www.youtube.com/watch?v=bxd9DRfat6E
Условията са достатъчно добри,за да се води нормален живот.
Знаеш, че има евреи навсякъде, даже и в мюсюлмански страни. Има много голяма общност в Мароко. Хората там нямат никакви проблеми с евреите, всички живеят много задружно. Проблема на хората е основно държавата Израел, а не евреите.
Kато каза,че помагаме в развитието на обществото се сетих за това. Разгледай![]()
http://alef-bg.org/category/%D0%B1%D...0%D1%86%D0%B8/
Всеки се стреми към парите, все пак всеки иска да живее добре. Това не важи само за евреите.
П.П : Кой е Митака ?
Аз това казах, че всеки се стреми към пари, но не печелят всички. А хората, които не печелят достатъчно са в пъти повече.И идват проблемите.
Знам, че навсякъде са разпръснати и разбира се, че днес живеят в мир с всички, но не така е било винаги. На много места са били гонени след известен период и недопускани. Защо? И не е ставало въпрос само заради различия в религиите.. днес съм свидетел на огромно презрение и злоба от българи към евреи.
Митака е един потребител, дето не влиза много, момче на 15, но малко ме дразни с прекалено голямото му самовлюбие хах.
Като цяло не съм забелязала такова нещо. Има го при псевдонационалистите. Но той национализма е болест, така че какво да очакваш ...
Лично аз никога не съм била обект на омраза, може би заради българското име.
Последно редактирано от Liora : 12-19-2015 на 19:51
На мен не!
Сигурно отива на тренировъчен лагер за терористи в ИДИЛ!
Той само ще се преструва на бежанец!
Амин
Хващам се на бас че няма!
Те живеят в гета, по собствено желание, защото са мюсюлмани и не искат да се интегрират!
^ dreamwalker си отиде, но Грозния е тук.
А този акаунт с каква цел го направи, како?
Ловеинфект е права
Хахаха. Това е превилегия на дядо коледа.
Иначе разчични култури не ми се бърка какво мислят в суадитска арабия, но в момента тя организира война с коалиция от още 10 15 ислямски държави срещу ИДИЛ. Същото може да стане и с християнството. Не се научихте.
Единствената правилна вяра е вярата в детското у себе си и във вършенето на добрини. Само така ще отидете в приказното място, наречено Невърленд.
Той първо казва, че не подкрепял това което става в Саудитска Арабия и после разправя как щял да се радва ако се "наложи шериат в България" (негови лични думи)! Е това какво е?! Не е ли явно противоречие?! Или е нагло лицемерие или раздвоение на личността - друго обяснение няма!
Толкоз по-зле - явно по-далече от "свещената" си книга не вижда!
Като си "ох не знам" защо си толкова категорична в първото?!