Ислям е една секта на християнството. Дори пророкът Мохамед се е мислел за луд, когато е чувал гласовете в главата си. Братовчедът на тогавашната му жена, който е бил християнски монах му е споделил, че Господ му говори. След което се почва едно копи-пейст на вече изписани и казани догми и правила, но примесени с чисто арабски обичаи. Арабите като племе са диваци, земята която обитават е пуста, единственото богатство са фурмите и благоуханните масла (това играе ключова роля в следващите агресивни действия на новопоявилата се религия). Като народ са примати, това си е лично мое мнение, въпреки, че те самите се смятат за едно стъпало по-горе. Нападали са се и са се крали като нашите цигани, това е бил обичай. За това и са били толкова успешни по време на кръстоносните походи и преди тях. При тях агресията е доминираща, това е било ежедневието им, такава е била и земята им. Интересното е, че при завладяването на по-голямата част от Византия, християните са живели добре с мюсюлманите и може да се каже, че сме демонстрирали уважение и те към нас. Най-нисшите в ранния ислям са били евреите и турците (интересен факт). След като християните (рим най-вече) отказват да купуват маслата на арабите (които са били ползвани предимно при изгаряне на телата на мъртвите. Християните решават, че тялото трябва да се погребва вече, а не да се гори), онези са тръгнали да търсят ам-ам отвънка.
Това мисля, аз като чуя "Ислям". Ооо, и между другото ислямска държава са може би най-близо до това, което Мохамед е преподавал. Самият той е отричал архитектурата, изкуството и естетиката като кич. Най-големите джамии в момента са това, което именно пророкът им не е харесвал.
Ще се поровя, да намеря този стар справочник. Жалко, че днес хората интерпретират както им е удобно на собствените слабости текстове с истинско съдържание, което е толкова тежко и същевременно леко за съзнанието, че те центрира точно както трябва. Ислям не е лошо нещо, то е християнски принципи и морал омешан с примитивни обичаи на примитивен народ (гадни маимуни, но това е мое мнение, де ;р ).
Твоето мнение има ли основа? Защото и аз мога да разпитвам хора наляво надясно... но повърхностното мнение на заблудени като теб, не е сериозно.
Това за мен ли е? Ако да, то личното ми мнение, че са примати и грозни маймуни има основа само в моята преценка, за това я нарекох свояне знаех, че трябва да пояснявам нещо, което е очевидно.. но окей хаха.
Второ, ако говориш за цялостта на отговора ми, то той има страхотна основа наречена история. Има всякакви прекрасни исторически енциклопедии, може да се абонираш за някоя или да се запишеш в библиотека или в някой архив. Препоръчвам ти на тайм лайф, има едно томче посветено точно на "походът на исляма". Ама ако имаш нещо и ти, давай го насам, ще ми е приятно да не бъда заблуденЩе се похваля, че някакъв/а ми е отворила очите за истината в тийн форум.
да има кола, конЬ и наметало на принц през деня, и на батман през нощта.
да не е гей
да може да ме защити от бежанци
да си има хубава работа в България, а да не обикаля по света за работа и аз да съм сама.
ауе нормалния мъж няма нищо общо с европейските ценности.
Последно редактирано от defender : 02-29-2016 на 14:29
а ауриса ше ни плаши с мита за някаква си немска армия.
Това е.. in general . Не може всичко да се напише черно на бяло.
аз този лидер за сега не го виждам
но както казват
неведоми са пътищата
Ким Чен Ун е потенциален добър лидер. За друг не се сещам.
Османският харем бил "училище, подготвящо жените за живота" - първата дама на Турция Емине Ердоган
ПП: порция ислямска мъдрост
аллЯх всичко е премислил
Последно редактирано от defender : 03-10-2016 на 13:25
завземането е последствидствие. Европа и САЩ сами си го надробиха. Сега фашизма ще се върне.
на мен политическата ми мечта е Германия и Русия обединени
а меркел в концлагер
по-малки, но има. те също губят привърженици в Европа, макар че продължават диктуват системата. Хубаво щеше да е Германия на да се съюзи с Русия, но за сега не отиват обстоятелствата на там. Западна Европа си оства изцяло под началството на САЩ. В Източна Европа може да пламне война, но като цяло тази насадена омраза към Русия Полша, Балтийски страни, Украйна, та дори и в Румъния - за сега откъсва, изолира Русия от Европа. При нас също не е добро положението, защото се управляваме про-американски сили. Турция също е в големи конфлифкти с Русия. В Сирия се води война. Остава Иран.
Германия е окупирана държава. Дори Меркел да падне, според мен процентът да си подобри отношенията с Русия е малък.
Целта на Германия е да запази развитието на ЕС. Тази идея сама по себе си противоречи със създаването от Русия на Евразийския съюз. Европа може да се откъсне от САЩ само при федеративна, с ясно централно управление (като на Русия) , собствен военен потенциал. Това обаче няма как да стане, на обратно вървят нещата, защото заразлика от САЩ, където са се обединили в различни щати с общ език, в Европа народите се различват съществено по културната си идентичност. Още по-големи различия в мисленето на хората има в Източна и Западна Европа. Както и на Балканите.
Украинците все някога ще разберат, че са били използвани. Просто е несъпоставимо Украйна в ЕС. Ние също не сме им нужни за нищо, освен за слугуваме .