.
Отговор в тема
Страница 133 от 204 ПървиПърви ... 3383123129130131132133134135136137143183 ... ПоследнаПърви
Резултати от 3 301 до 3 325 от общо 5085

Тема: Ислям

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Поста не е гладуване, нито е само в храната, нито е мъчен за вършене, нито се умира от него, явно не знаеш за какво говориш, ама за тебе важно е да си говориш нещо, което го казваш така, че да се губи между копи-пейст количеството в мненията ти, че да мяза, че все едно си казал уж нещо важно и смислено.

аматьорска работа.
    и какво толкова сте постигнали във вашата секта чрез вашия т.нар. пост, който се състои предимно в диети или гладуване?!, нито искате нито можете да изгоните бесовете от обладаните, нито да излекувате болните, нито да възкресите мъртви, нито свидетелствувате истинското Божие Слово, просто сте жив зян, ама сега пак ще се хвалиш с вас си

та кой сега е аматьор, смешно фарисейско човече
    Последно редактирано от npp : 09-17-2015 на 11:50

Мега фен
    Запознай се малко с житията на светиите.

Мега фен
    Запознай се малко с житията на светиите.
    ако говориш за вярващи, които са свидетелствали за Бог и вярата същите неща дето ти ги свидетелстваше тук, тогава просто забрави за това да са били истински Светии

Мега фен
    аз не съм мерило за святост.

Но от това, което са говорили светиите, се вижда, че твоето свидетелство е ерес.

ти си просто едно наивно, прелъстено и излъгано човече, дето самичко се мисли за нещо повече от другите - херувим, свидетел и тем подобни.
    Последно редактирано от defender : 09-17-2015 на 12:16

Мега фен
    аз не съм мерило за святост.

Но от това, което са говорили светиите, се вижда, че твоето свидетелство е ерес.

ти си просто едно наивно, прелъстено и излъгано човече, дето самичко се мисли за нещо повече от другите - херувим, свидетел и тем подобни.
    по-голямо лицемерие от това твоето не знам дали има, защо въобще пишеш в този форум, след като само противоречиш на и изопачаваш написаното в библейските писания, като представяш някакви други свидетелства за по-верни от библейските?!

Мега фен
    Трябва да се разкаеш за еретическото си свидетелство на Словото и да се върнеш в православната църква.
    Успех.

не бъди еретически бунтовник, върви по отъпкания път, а не като коза през нанагорно лозе.

Мега фен
    Трябва да се разкаеш за еретическото си свидетелство на Словото и да се върнеш в православната църква.
    Успех.

не бъди еретически бунтовник, върви по отъпкания път, а не като коза през нанагорно лозе.
    защо си мислиш, че не бих приел праведни вярващи, дори и ако някак си се наричат православни?!, нямам нищо против праведните, но не мога да си позволя да следвам идоли и ереси

Мега фен
    Ислямска държава: Балканите ще бъдат удавени в кръвта на неверниците

"Ислямистите заплашиха Балканите с кървава баня, съобщи македонският в. “Вечер”.
    “Босна и Херцеговина, пращаме ви муджахидини, ще се търкалят много глави”, закани се “Ислямска държава” в зловещо видео в интернет.
    Според джихадистите Македония, Косово и Албания са в последната фаза на усвояване на Балканите и формирането на ислямски халифат."

ПП: Метх, спасявай ни братко, образовайте ги малко тез диваци.

Супер фен Аватара на Meth
    Ислямска държава: Балканите ще бъдат удавени в кръвта на неверниците

"Ислямистите заплашиха Балканите с кървава баня, съобщи македонският в. “Вечер”.
    “Босна и Херцеговина, пращаме ви муджахидини, ще се търкалят много глави”, закани се “Ислямска държава” в зловещо видео в интернет.
    Според джихадистите Македония, Косово и Албания са в последната фаза на усвояване на Балканите и формирането на ислямски халифат."

ПП: Метх, спасявай ни братко, образовайте ги малко тез диваци.
    Сам не мога, трябва ми помощтта ти.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Meth Виж мнението
    Сам не мога, трябва ми помощтта ти.

Те на мен веднага ше ми резнат главичката. За тях съм "неверник".

А ти за тях си образован мюсюлманин.

За постенето - това е вид диета, която е полезна.
    Религиите (по-точно Ислямът) не ни учат само на духовност и да упражняваме вяра в Бог, а също така ни учат и да живеем природосъобразно и здравословно.

Те на мен веднага ше ми резнат главичката. За тях съм "неверник".

А ти за тях си образован мюсюлманин.
    Вярвай ми, за тях няма значение кои религии изповядваме, те преследват други цели, далеч от религията.

Мега фен
    Ама виж, аз ако не мога, то dreamwalker може да ти помогне, само трябва да се пази някой терорист от ИДИЛ, да не я открадне за жена, докато се опитва да го образова.

Мега фен
    Вярвай ми, за тях няма значение кои религии изповядваме, те преследват други цели, далеч от религията.
    Ами досега не съм чул ИДИЛ да са убивали и да са вземали за заложници мюсюлмани, нито съм чул да са заплашвала мюсюлмански държави.

Ами досега не съм чул ИДИЛ да са убивали и да са вземали за заложници мюсюлмани, нито съм чул да са заплашвала мюсюлмански държави.
    Също така, не си чувал да слушат/изслушват други мюсюлмани, нали ?

Ама виж, аз ако не мога, то dreamwalker може да ти помогне, само трябва да се пази някой терорист от ИДИЛ, да не я открадне за жена, докато се опитва да го образова.
    Достатъчно е ти да се разбереш с руснаците (като баш християни), че да не им продават оръжия.

Мега фен
    а също така ни учат и да живеем природосъобразно и здравословно.
    Добре, като не ядеш прасе това с какво ти помага на здравето, като гледам даже при вас смъртността е по-голяма от Европа, където хората си ядат прасета.

Тогава, защо не ядеш прасе, като живееш здравословно, а не го правиш, защото аллах ти казал така, за да идеш в ислямски рай.

Мега фен
    Достатъчно е ти да се разбереш с руснаците (като баш християни), че да не им продават оръжия.
    Не всички са християни, в Русия няма шериат насилствено да си християнин, иначе кръц на миндера.
    Сигурно истинските вярващи там да са едно 10%.

Добре, като не ядеш прасе това с какво ти помага на здравето, като гледам даже при вас смъртността е по-голяма от Европа, където хората си ядат прасета.

Тогава, защо не ядеш прасе, като живееш здравословно, а не го правиш, защото аллах ти казал така, за да идеш в ислямски рай.
    Прасето яде всичко което намери - изпражнения, развалена храна, мърши, дори своите малки умрели прасенца...има много слаб метаболизъм и натрупва всички токсични вещества...така че месото му е 30 пъти по-токсично от говеждото или от всякакво друго месо.
    Християните също не ядат свинско - ''и свинята, защото има раздвоени копита, и е с разцепени копита, но не преживя; тя е нечиста за вас.
    От тяхното месо да не ядете, и до мършата им да не се допирате; те са нечисти за вас.'' Левит 11:7-8
    Какъв християнин си ти ?

Не всички са християни, в Русия няма шериат насилствено да си християнин, иначе кръц на миндера.
    Сигурно истинските вярващи там да са едно 10%.
    Шериатът не задължава всички да са мюсюлмани, ако това имаш предвид.
    Сигурно и в ИДИЛ врярващите са едни 3%.

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Религиите (по-точно Ислямът) не ни учат само на духовност и да упражняваме вяра в Бог, а също така ни учат и да живеем природосъобразно и здравословно.
    И в християнството е така, но defender не иска да го разбере.

P.S. Имената на религиите се пишат с малка буква.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от inewton Виж мнението
    И в християнството е така, но defender не иска да го разбере.

Щом за тебе главната цел на поста било здравето, а не спасението, ми то хората мога да живеят здравословно и да постят без да е нужно да вярват в Бог. Значи излиза, че ни казваш, че вярата във вършенето на поста е нещо излишно.

.

Щом за тебе главната цел на поста било здравето, а не спасението, ми то хората мога да живеят здравословно и да постят без да е нужно да вярват в Бог. Значи излиза, че ни казваш, че вярата във вършенето на поста е нещо излишно.

.
    В Корана е заповядано да се пости. Нали Бог ни обича, следователно би желал доброто ни. Той не иска хората да постят за Него, а за себе си, понеже така е добре за тях, следователно и за Него.

като гледам даже при вас смъртността е по-голяма от Европа
    От къде получи тази информация ?

Цитирай Първоначално написано от inewton Виж мнението
    Би било логично да се пишат с главна.
    Не, че нещо, но май българите не се отнасят с уважение към доста работи. (за разлика от англичаните, например)

ПП: Не че главтана буква е голям признак на уважение.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си