каквото е написано
да не би да търсиш оправдание/извинение за себе си?!, окултизмът е опасен не само за онези, които го практикуват, но и за околните - проклятието, което докарва е като невидима зараза за душата, която може да се вмъкне в живота на нищо неподозиращ човек, иначе що се отнася до мен, навремето докато още търсих истински(я) Бог в разни секти, от които бях вербуван, опитах разни техни практики и традиции, но после се покаях, защото и те (в крайна сметка) не предложиха истинско решение на проблемите, тъй като (се оказа че) дори и не търсиха такова, и дори бе фрапиращо, че традициите им са суетни, затова и престанах да ходя там, защото и те открито показаха, че пренебрегват/мразят брата/ближния си, пък и вече нямаше как да го направя след като срещнах Онзи, Който наистина е истинският Господ Бог - оказа се че през цялото време Той е бил до мен, но аз не съм знаел как (по-точно) да вярвам в Него, а най-порочният кръг е онзи на сектантството, просто дори (обикновено) се вижда как хората там продължават отново и отново да следват онзи път, което не им донася пълна полза в истинския Господ Бог, каквато е представена в Библията, но въпреки това те пак си продължават да се въртят в онзи омагьосан кръг, мамени от разни заблуди, невидими "огнени езици" и системи на "тъмнината", и в крайна сметка никога не получават наградата, за която истинските Светии се борят докрай...
Последно редактирано от npp : 09-22-2015 на 11:44
Разкажи малко какво практикуват тия секти.
И сега, какво мислиш да предприемеш за да ги спасиш хората от "невидимите огнени езици", нали си свидетел и имаш мисия, а ние сме прости обикновени потребители.
Можеш да се пробваш по някое радио да свидетелстваш, да те видим колко време ще се задържиш в ефир или по-скоро ще те задържат. Но за съм почти убеден, че ще станеш новинарски хит.
Последно редактирано от defender : 09-22-2015 на 13:07
дори не си заслужава да се коментира, общо взето тъпи неща, като се почне от дълги/продължителни и суетни молитви (над час-два) и се стигне до ядене на идоложертвувани манджурляци до 10-15 пъти на ден в миризлив долнопробен храм(ашрам) където всички сектанти ходят боси, седят и лежат по пода като някакви чергари, дори отвратителна е миризмата там, смесица от миризмите на гадните идоложертвени манджи, нечистоплътни човешки телесни части/тела, и мускусни кадящи пръчици - дори в буквалния смисъл мирише на сатанизъм...
Последно редактирано от npp : 09-22-2015 на 13:17
Ти защитаваш ли шериата?! Смяташ ли, че тази диващина трябва да се прилага и изпълнява някъде по света?!
Всеки който не е съгласен с теб е тъп и неверник (гяур), така ли?!
Имам по-интересни и по-важни неща за правене, отколкото да чета ислямистката ти пропаганда! Пропагандата, теориите и тяхната основа - корана слабо ме интересуват! Мен ме интересуват фактите и делата - точно нещата, които ти отричаш и не искаш да обсъждаш, защото не ти изнася!
Кои са тия тъпи хора, за които си разказвал на майка си?! А?
Разни други талибани, по всяка вероятност.
Защо мислиш, че сме задължени да четем и одобряваме "твоята" книга?! А?
Защитавам правораздаването на Корана...но разбира се, Шериатът, който ти ми представяш не е точно това.
Не, всеки си има свое мнение и увашавам мнението на всички, стига всички да сме толерантни.
Ако се страхувах да обсъждам каквото и да е било за Исляма, имайки предвид промитите ви мозъци от страна на медиите, мислиш ли, че щях да отворя тая тема ?
Говорех като цяло...за всички тъпи хора. Твой проблем е ако си разбрал нещо погрешно.
Приятелите ми са добри момчета, дори сред тях има хора, които биха умрели за мен.
Кой каза, че сте задължени да правите еди-какво си ?
А попринцип, от колко години трябва да се кланяш постиш и покриваш, ако си жена?
Коранът няма юридическа стойност в цивилизованите държави!
Ти отричаш ли светските закони и установиният ред, за сметка на корана?!
Значи всички ние сме с промити мозъци, това което пише в медиите, интернет, документални репортажи и разкази на очевидци (с каквито съм се срещал и разговарял ЛИЧНО) са глупости и неистини, а само ти си "изворът" на абсолютната истина?! Ти отричаш доказани ФАКТИ и се опитваш да ни предлагаш долнопробни лъжи като абсолютната истина!
Ти си отворил тая тема за да пропагандираш ислямистка идеология и нищо друго не правиш тука!
Само преди няколко поста, а и в същият пост, който цитирам ни разправяш, че само ти казваш истината и че само в твоята "свещена" книга можело да се прочете истината за света - всичко останало било лъжа и "промиване на мозъци"!
Това толерантност ли е?!
Това зачитане на чуждото мнение ли е?!
Какви други аргументи имаш, освен "свещената" си книга?!
Пак питам, защо отричаш доказани ФАКТИ?! Стига се кри зад "свещената" си книга и говори за фактите и делата по същество! Не можеш!
Ти знаеш ли че, в ония ''цивилизовани'' държави изнасилват жени на улицата и всички гледат и никой не помага, стават убийства, грабежи...Ако правораздаването на Корана беше наложено там, тия държави наистина щяха да бъдат цивилизовани.
Черпите информация от грешни места, а не от истински мюсюлмани. Какви са тия очевидци ?
Ако искаш да говорим с факти, добре - я си спомни за кръстоносците,...а ти знаеш ли, че войните които е водел Мохаммед са били с незначителни жертви, които са нищо сравнени с жертвите във войните в днешно време.
Чети постовете ми внимателно. Никъде не съм казал, че отричам Библията и Тората, а казвам, че те са променени от хората, за свои цели и угоди.
Да, толерантност е. Да си виждал някога да съм обиждал чужда религия, за разлика от някои ?
А ти какви други аргументи имаш освен изопачените си ФАКТИ ?
От няколко поста ми говориш за някакви си доказани ФАКТИ, кажи ги и ние да се информираме.
П.П.: Би ли престанал след всяко изречение да поставяш ''?!'' или ''А?''...така създаваш впечатлението, че имаш пристъп на нервна криза. (същото е и с npp)
Последно редактирано от Meth : 09-23-2015 на 10:18
Кякво, какво? Какви са тези ашкенази? Сега не трява да си купувам неща от магазина ли? Моля разяснете ми тези евреи. Също така искам да знам истината за конфликта Палестина - Израел (че всички ми казват различни неща) Очаквам да е дълго, и благодаря предварително
ае не се прави, знаем те, нервният си ти, нищо не ти пречат препинателните знаци, ако можеш отговори разумно, ако не можеш, научи се да познаваш истинския Бог в случай че наистина искаш да си компетентен по тези въпроси, или само играеш?!
ти си изроден(ият), не Библията, а това че преводът на Библията е несъвършен, въобще не е основателна причина да твърдиш, че причината е в Библията, ние как разбираме написаното в нея, а ти го изопачаваше като отричаше Истината, станал си сектант, а ето и как все повече ставаш гаден сектант, вяра значи да търсиш Онзи, Който наистина е истинският Бог като го призоваваш, и да се държиш за Него, също и да се вслушваш какво ти казва Самият Той без да (предпочиташ да) се водиш от написаното - трябва да зарежеш писанията настрана, и да слушаш Него, и чак след това ще можеш да разбереш какво пише в библейските писания, но хулиш ли Го, тогава няма да сполучиш
И като говорим за цивилизарани и морални държави, да добавя че, въпреки че Саудитска Арабия, Оман и всички богати Арабчета се намират около Сирия са приели 0 бежанци за сметка на страни като Йордания и Турция. За мен това е да нямаш грам човечност. Българите също но аз от глобалния български манталитет не съм очаквала друго. Незнам, тва няква подигравка ли е?