Миличка, в днешно време е по-трудно да скриеш и изопачаваш информация от когато и да било преди в човешката история! В интернета има информация от много различни източници и различни гледни точки и обикновено никоя не е абсолютно и безусловно безпогрешна и безпристрастна, само че трябва човек да има малко акъл в главата за да обработи информацията и да си състави картина за нещата! Само най-простите хора имат един единствен източник на информация, на който се доверяват безусловно, дори той да е на няколкостотин години

!
Има достатъчно документални репортажи, снимки, видеозаписи и разкази на очевидци за тези неща! Нима всички те са лъжи и манипулации?! Всички други лъжат, само ти си единственият извор на истината в тоя свят, така ли?! Ти отричаш ли тези факти?! Ти само това ми кажи!
Официалните власти и религиозната полиция в Саудитска Арабия, моллите в Иран и другите ислямски държави, мисля че много по-добре от теб знаят какво е "истински шериат" и много добре ни го демонстрират

! Защо не отидеш да им обясниш какво е "истински шериат" - те много ще ти се зарадват и ще те разберат много по-добре от нас простите "неверници"

!
Има десетки хиляди чуждестранни работници - християни, работещи в петролната индустрия! Те нямат право да се молят, дори вкъщи (ако ги хванат)!
Я какво било - жените не карали защото сме разправяли вицове, а не заради шериата

! Почти ти повярвах

!
След като се посмях, сега ми кажи - вярваш ли си или се майтапеше? А

?!
Жените в Саудитска Арабия (включително чужденки, немюсюлманки), нямат право да си показват никоя част от тялото, освен очите (в Афганистан дори това е забранено)! Ама защо ли?! И аз се чудя - то според шериата така трябва, ама сигурно те и без това така искат

! И как няма да искат - в противен случай мъжът им или религиозната полиция ще ги бият с пръчки, а ако жената е рецидивистка може и с камъни да я убият!
Не падат от луната, опитват се да отричат и изопачават фактите и да ни учат как да живеем и колко сме заблудени и неинформирани!
Да но не е на власт първо, и второ тези практики в християнството са прекратени преди повече от 300 години! Пак ли щеше да е същото?!
Мохамед се е крил, защото е бил пладнешки разбойник и грабител! Иисус е наклеветен на римските власти от еврейските първосвещеници и въпреки, че римският съд не намира Иисус за виновен, присъдата е издадена под натиска на тълпата, която крещи "Разпни го!".
Кого се опитваш да лъжеш - себе си или някой друг?!
Ако ги махнат тия неща, тогава от шериата ще остане само заглавието

!