Първоначално написано от Meth А и никой не е Аллах, че да може да създаде живот. кажи сега, тоя дето създава не се ли пада баща на това, което е създал. ама хайде да не захваща пак тая тема, че......
Първоначално написано от defender кажи сега, тоя дето създава не се ли пада баща на това, което е създал. ама хайде да не захваща пак тая тема, че...... "Баща" според мен е силна дума за създател, който няма кръвна връзка с творението.
Първоначално написано от Meth "Баща" според мен е силна дума за създател, който няма кръвна връзка с творението. Ти свързваш думата баща само с кръвта ли? Толкова ограничен смисъл на тази дума ли й предава аллях?
Първоначално написано от defender Ти свързваш думата баща само с кръвта ли? Толкова ограничен смисъл на тази дума ли й предава аллях? Еми наричай го баща, щом много искаш...
Първоначално написано от Meth Еми наричай го баща, щом много искаш... корана забранява, в корана аз съм изтърсак, аллах не иска да ме припознае.
Първоначално написано от defender корана забранява, в корана аз съм изтърсак, аллах не иска да ме припознае. Еми...Зори... Според Исляма ти си от тези които трябва да влезнат в правия път.
Правила