забелязал съм, че много хора държат на традиции и празници, но не са силно вярващи. Други пък само се правят на извисени, ходя по църкви, но биват по-големи грешници от по-скромните хора, които не вярват толкова много, или не се занимават сериозно с религията.
Аз лично не съм реалигиозен, не съм и силно вярващ в нещо конкретно, но вярвам въпреки това вярвам, че има религиите носят истина, вярвам, че има духовни учители, които носят голяма мъдрост и че не всичко се случва по законите на традиционната физика, или че еволюцията е всичко.
И много се радвам, че днес има вярващи момичета, които могат да създават прилични семейства и които да не зависят само от парите или ''по задължение''![]()
Ми аз ви каня с добър умисъл, а това, което казах, бяха просто опасенията и предположенията ми за това, какво дриймока е намислила да прави с тебе на тази среща, защото беше необичайно настоятелна и държеше да си там.
Но ти пак засмърцафърца нещата и думите и им предаде друг смисъл, но ти имаш тренинг от "лъжесвидетелството ти на Словото", изглежда това засмърцафърцано тълкуване при тебе е нещо обичайно, а не само в Словото, но и в живота.
Така, че почвам да се съмнявам, че "свидетелството" на Словото ти е дадено уж при явяване на Иисус. Видя се, че при тебе това си е обичайна практика на поведение, мислене и заключение.
Последно редактирано от defender : 12-09-2015 на 12:05
Последно редактирано от defender : 12-09-2015 на 12:15
Последно редактирано от defender : 12-09-2015 на 12:30
при нас има изкупител, така, че не вършим грехове не от страх, а просто защото го искаме, като естествено желание, както ако един човек е вътрешно добре, то от само себе ще изнася добро и навън.
така, че се стараем да не вършим грехове, просто защото така искаме, а не от "хлопа ми дъската", както в други религии.
Последно редактирано от defender : 12-09-2015 на 13:38
ей маняци бе