.
Отговор в тема
Страница 195 от 204 ПървиПърви ... 95145185191192193194195196197198199 ... ПоследнаПърви
Резултати от 4 851 до 4 875 от общо 5085

Тема: Ислям

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от inewton Виж мнението
    Сега ако и ти решиш да ни напуснеш
    Точно това ще направя.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

И форума остана само с спомените ни като умрял.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Meth Виж мнението
    Нищо не разбирате от Ислям (някои).
    Тук вече всички сме спецове по исляма, човече. В исляма има толкова недоразумения, колкото християски секти има в САЩ, около 2000.

Но разликата е, че нито една християнска секта не толерира насилието, за разлика от исляма, където джихада, тероризма и насилието са масово явление. А в някои ислямски държави са и държавна политика, и обществен закон, като най-малки провинения се наказват със смърт и камшици. За разлика от исляма, такава християнска държава няма.

ПП: Също приятно ще ми ако останеш във форума, защото си приятен събеседник, който има какво стойностно да каже.
    Така, че седи тука, имаш мисионерска мисия от Аллях да проповядваш Корана на "неверениците", хич и не мисли да се скатаваш.

Аз като ида в ислямския ад, ше кажа на аллях че Метх е виновен, щото е избягал от страх от неверниците, а не е проповядвал.
    Последно редактирано от defender : 12-19-2015 на 12:38

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    Точно това ще направя.
    Три пъти ура за dreamwalker!
    Нека я подкрепим в решението й.

Супер фен Аватара на Meth
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Тук вече всички сме спецове по исляма, човече. В исляма има толкова недоразумения, колкото християски секти има в САЩ, около 2000.

Но разликата е, че нито една християнска секта не толерира насилието, за разлика от исляма, където джихада, тероризма и насилието са масово явление. А в някои ислямски държави са и държавна политика, и обществен закон, като най-малки провинения се наказват със смърт и камшици. За разлика от исляма, такава християнска държава няма.

ПП: Също приятно ще ми ако останеш във форума, защото си приятен събеседник, който има какво стойностно да каже.
    Така, че седи тука, имаш мисионерска мисия от Аллях да проповядваш Корана на "неверениците", хич и не мисли да се скатаваш.

Аз като ида в ислямския ад, ше кажа на аллях че Метх е виновен, щото е избягал от страх от неверниците, а не е проповядвал.
    Няма да поствам анти аргумент за това което току-що написа за Исляма, не че не мога, но просто защото вече съм си направил изводите.
    Не, отивам си, но не заради страха от неверниците !

Мега фен
    Добре човек, аз не мога да разбера, ами като имаш да кажеш нещо във форума, го кажи. А ти сега все едно ни казваш, аз ще следя форума, но спирам да пиша във форума и каква е логиката. Защо спираш да пишеш, както казах, следиш си форума и като имаш нещо да кажеш във форума, го кажи, защо сам си отрязваш свободата да се изразиш, освен ако не е от страх от неверниците.
    Последно редактирано от defender : 12-19-2015 на 12:49

Мега фен
    Метх, виж човече, има и добри мюсюлмани, като тебе (аз не съм го отричал това):

"Трудно ми е да намеря думи, с които да изразя скръбта си пред ужасите, причинени от ИДИЛ и подобните на нея терористични организации. Фактът, че тези организации обличат извратените си идеологии в религиозни одежди когато извършват терористични актове, силно ме наранява заедно с един милиард и половина мюсюлмани. От една страна, в качеството ни на мюсюлмани наш дълг е да работим рамо до рамо с всички хора, за да се избави човечеството от злото на тероризма, а от друга, да работим за изчистването на този дзифт, хвърлен по образа на святата ни религия."
    Последно редактирано от defender : 12-19-2015 на 13:42

Голям фен Аватара на Liora
    Нищо не разбирате от Ислям (някои).
    Хубаво беше - дискутирахме, спорихме, обиждахме се...но взе че ми стана скучно в тоя форум и в крайна сметка ще си тръгвам. Е, може от време на време да влизам тук, да видя к'ви ги ръсите и да ви поправям...а и да не го правя, знайте, че ще ви следя и ще знам какво се случва, ще ви наблюдавам.
    Запомнете ме с добро...сбогом!

П.П: Не ви бива в правенето на фейк профили.
    Не деееее

Мега фен
    ооо, шоши, колко пъти съм ти казвал, да не ревеш по чужди мъже.

Добре човек, аз не мога да разбера, ами като имаш да кажеш нещо във форума, го кажи. А ти сега все едно ни казваш, аз ще следя форума, но спирам да пиша във форума и каква е логиката. Защо спираш да пишеш, както казах, следиш си форума и като имаш нещо да кажеш във форума, го кажи, защо сам си отрязваш свободата да се изразиш, освен ако не е от страх от неверниците.
    Разбирам желанието ти да комуникираш с мен и го оценявам.
    Но просто нямам време за да споря, а и никой не вярва на нещата които съм казал, за това няма смисъл да се бавя тук.

Метх, виж човече, има и добри мюсюлмани, като тебе (аз не съм го отричал това):

"Трудно ми е да намеря думи, с които да изразя скръбта си пред ужасите, причинени от ИДИЛ и подобните на нея терористични организации. Фактът, че тези организации обличат извратените си идеологии в религиозни одежди когато извършват терористични актове, силно ме наранява заедно с един милиард и половина мюсюлмани. От една страна, в качеството ни на мюсюлмани наш дълг е да работим рамо до рамо с всички хора, за да се избави човечеството от злото на тероризма, а от друга, да работим за изчистването на този дзифт, хвърлен по образа на святата ни религия."
    ''има и добри мюсюлмани'' - ето едно доказаелство за това, което изписах току-що. Defender'е, онуй което се опитвах да ви кажа беше, че мюсюлманите по принцип са си добри.

Цитирай Първоначално написано от Liora Виж мнението
    Не деееее
    Сори.

Мега фен
    за това няма смисъл да се бавя тук.
    виж колко хора те харесват човек, така че може и да има смисъл. Освен това ако тебе те нямаше във форума, почти всички щяха да си мислят, че всички мюсюлмани са главорези като от идил.

Ама ти се изкажи, никой после не те кара да спориш, това, че не искаш да спориш не означава, че си загубил войната.
    Означава, че си изгубил войната, когато спреш изобщо да се изказваш.

Защо караш "неверници" като мене да се радват, че са спечелили.
    Когато мюсюлманин (праведен) и ''неверник'' (неправеден) спорят, праведният никога не губи, защото ако убеди неверника в своята религия, той печели, а ако се е опитал да го убеди но не е успял, праведният пак печели, защото неверникът ще гори в ада, за наказание, че не е послушал правоверния.

Казах, че няма да споря.

виж колко хора те харесват човек, така че може и да има смисъл. Освен това ако тебе те нямаше във форума, почти всички щяха да си мислят, че всички мюсюлмани са главорези като от идил.
    Съжалявам, търпях достатъчно нападки срещу религията и хората си.

Мега фен
    добре, обявявам темата "Ислям" за християнска територия и й слагам кръста.

Амииииииин!

тва е положението.

Явно си много афектиран, демек победен.

Ейййй, ама тва малко мяза като ония игри с военните стратегии, хихи.

Мега фен
    Лиорче, викам да прехвърлям стратегическите действия в темата юдаизъм, душа. Готви се, зареждай мазето с консерви, брашно, картофи и минерална вода, щото мисля да обграждам свещения град. Ида от към средиземно море.
    Последно редактирано от defender : 12-19-2015 на 14:44

добре, обявявам темата "Ислям" за християнска територия и й слагам кръста.

Амииииииин!

тва е положението.

Явно си много афектиран, демек победен.

Ейййй, ама тва малко мяза като ония игри с военните стратегии, хихи.

И ти на мен ще ми липсваш defender !

Мега фен
    Ми като ти липсвам, тогава къде, че одиш, аз съм си тука, то от тебе зависи.

ето, че май ме излъга.

Ми като ти липсвам, тогава къде, че одиш, аз съм си тука, то от тебе зависи.

ето, че май ме излъга.
    Не съм те излъгал. Трябва да тръгвам.

Мега фен
    къде да тръгваш, че той интернета е глобален, да не ходиш да живееш в пещерата на мохамед.

къде да тръгваш, че той интернета е глобален, да не ходиш да живееш в пещерата на мохамед.
    Точно там отивам.

Мега фен
    Точно там отивам.
    ти ме разби, обясни малко защо и къде точно ще ходиш, да можем да те следим по военния сателит. Та кажи къде ще ходиш?

ти ме разби, обясни малко защо и къде, да можем да те следим по военния сателит
    Ще ти кажа, ако ми направиш няколко мекици, ще ми трябват да изпът.

Мега фен
    нямаш ли арабски хляб, продава се евтино. Мога да ти купя и да ти го пратя по пощата, кажи адреса на пещерата и пещерен домашен телефон за връзка.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си