Ти не разбра ли че Meth хиляда пъти повтори, че не подкрепя това което така наречените 'вярващи' в Саудитска Арабия, Сирия и т.н ... Meth преди следваше само това което е написана в тази свещена книга Корана, тъй като тя според мюсюлманите се смята за записаното слово на Аллах. В исляма, по принцип няма такова голямо значение това което папата, попът, евангелиите... и така нататък разказват... Словото на Всевишния универсален индикатор, и на съответните пророци, в Исляма най-вече Мохаммед, но не само; също така и Исус, Ной, Аврам, Мойсей и др.
Ти не разбра ли че Meth хиляда пъти повтори, че не подкрепя това което така наречените 'вярващи' в Саудитска Арабия, Сирия и т.н ... Meth преди следваше само това което е написана в тази свещена книга Корана, тъй като тя според мюсюлманите се смята за записаното слово на Аллах. В исляма, по принцип няма такова голямо значение това което папата, попът, евангелиите... и така нататък разказват... Словото на Всевишния универсален индикатор, и на съответните пророци, в Исляма най-вече Мохаммед, но не само; също така и Исус, Ной, Аврам, Мойсей и др.
Ловеинфект е права
Хахаха. Това е превилегия на дядо коледа.
Иначе разчични култури не ми се бърка какво мислят в суадитска арабия, но в момента тя организира война с коалиция от още 10 15 ислямски държави срещу ИДИЛ. Същото може да стане и с християнството. Не се научихте.
Единствената правилна вяра е вярата в детското у себе си и във вършенето на добрини. Само така ще отидете в приказното място, наречено Невърленд.
Той първо казва, че не подкрепял това което става в Саудитска Арабия и после разправя как щял да се радва ако се "наложи шериат в България" (негови лични думи)! Е това какво е?! Не е ли явно противоречие?! Или е нагло лицемерие или раздвоение на личността - друго обяснение няма!
Толкоз по-зле - явно по-далече от "свещената" си книга не вижда!
Като си "ох не знам" защо си толкова категорична в първото?!
Прави ли ви впечатление, че Метх още се махна и изведнъж Ахмед Доган отново се появи в политиката.
Метх = Ахмед Доган? Не ли?
В този форум няма луди, защото лудостта си е нормалната атмосфера тук, само спеканите нпп и доктора се мисля за някакви важни, единия дори с претенции за световно, свидетелско, небесно месианство.
Световните му претенции започват от този форум, тепърва ще научаваме за неговата слава по света. Може да го дадат по ББС и СНН и изведнъж да стане световно известен.
Последно редактирано от defender : 12-24-2015 на 14:45
Честита Коледа и на теб, Meth!(знам, че не празнуваш, но все пак...)