.
Отговор в тема
Страница 197 от 204 ПървиПърви ... 97147187193194195196197198199200201 ... ПоследнаПърви
Резултати от 4 901 до 4 925 от общо 5085

Тема: Ислям

Мега фен Аватара на LoveInfect
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Само не мога да разбера какво толкова се възхищавате на тоя Meth, чиито аргументи се изчерпват с това какво пишело в "свещената" му книга и нищо друго, като отрича и заобикаля очевидни факти от миналото и настоящето, които са неоспорими и доказани! Религиозен екстаз съчетан с невежество, субективност, пренебрежение и дори презрение към "неверниците"! На това ли се възхищавахте ?

"Не по думите, а по делата им ще ги познаете!"
    Ти не разбра ли че Meth хиляда пъти повтори, че не подкрепя това което така наречените 'вярващи' в Саудитска Арабия, Сирия и т.н ... Meth преди следваше само това което е написана в тази свещена книга Корана, тъй като тя според мюсюлманите се смята за записаното слово на Аллах. В исляма, по принцип няма такова голямо значение това което папата, попът, евангелиите... и така нататък разказват... Словото на Всевишния универсален индикатор, и на съответните пророци, в Исляма най-вече Мохаммед, но не само; също така и Исус, Ной, Аврам, Мойсей и др.

Само не мога да разбера какво толкова се възхищавате на тоя Meth, чиито аргументи се изчерпват с това какво пишело в "свещената" му книга и нищо друго, като отрича и заобикаля очевидни факти от миналото и настоящето, които са неоспорими и доказани! Религиозен екстаз съчетан с невежество, субективност, пренебрежение и дори презрение към "неверниците"! На това ли се възхищавахте ?

"Не по думите, а по делата им ще ги познаете!"
    Ти не разбра ли че Meth хиляда пъти повтори, че не подкрепя това което така наречените 'вярващи' в Саудитска Арабия, Сирия и т.н ... Meth преди следваше само това което е написана в тази свещена книга Корана, тъй като тя според мюсюлманите се смята за записаното слово на Аллах. В исляма, по принцип няма такова голямо значение това което папата, попът, евангелиите... и така нататък разказват... Словото на Всевишния универсален индикатор, и на съответните пророци, в Исляма най-вече Мохаммед, но не само; също така и Исус, Ной, Аврам, Мойсей и др.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от LoveInfect Виж мнението
    Meth преди следваше само това което е написана в тази свещена книга Корана, тъй като тя според мюсюлманите се смята за записаното слово на Аллах.
    Ами хубаво, ама то по същата логика и ИДИЛ, и Саудитска Арабия го следват Корана и то в идил го следват дори с цената на живота си.
    а Метх довчера беше разколебан мюсюлманин във вярата.

И сега кво правим?

Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Ами хубаво, ама то по същата логика и ИДИЛ, и Саудитска Арабия го следват Корана и то в идил го следват дори с цената на живота си.
    а Метх довчера беше разколебан мюсюлманин във вярата.

И сега кво правим?
    Ми, не бих казала че следват точно Корана, а по скоро едни брадясали лидери..
    ох не знам, заболя ме главата.

Имаш проблеми с брадите ли ?

Цитирай Първоначално написано от the dreamer Виж мнението
    Не имам проблем с това че прилагат всяка думичка, и с брадите и с жените и с много други неща, все едно сме в поне 16ти век...

Примерно, имам приятели от Саудитска Арабия които са ми казвали че ако там си обръснеш мустака, било гейско.
    Иначе нямам проблем с брадите и мустаците
    Даже си имах гадже което бодеше

Ловеинфект е права

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Ловеинфект е права
    корабе, искаш ли да си пуснем едни мъжествени мустаци (имунизация срещу гейство) и после да ходим да сваляме манекенки.

ПП: с москвича разбира се
    Последно редактирано от defender : 12-21-2015 на 13:30

Хахаха. Това е превилегия на дядо коледа.
    Иначе разчични култури не ми се бърка какво мислят в суадитска арабия, но в момента тя организира война с коалиция от още 10 15 ислямски държави срещу ИДИЛ. Същото може да стане и с християнството. Не се научихте.

Banned
    Единствената правилна вяра е вярата в детското у себе си и във вършенето на добрини. Само така ще отидете в приказното място, наречено Невърленд.

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Ти не разбра ли че Meth хиляда пъти повтори, че не подкрепя това което така наречените 'вярващи' в Саудитска Арабия, Сирия и т.н ...
    Той първо казва, че не подкрепял това което става в Саудитска Арабия и после разправя как щял да се радва ако се "наложи шериат в България" (негови лични думи)! Е това какво е?! Не е ли явно противоречие?! Или е нагло лицемерие или раздвоение на личността - друго обяснение няма!
    Meth преди следваше само това което е написана в тази свещена книга Корана, тъй като тя според мюсюлманите се смята за записаното слово на Аллах.
    Толкоз по-зле - явно по-далече от "свещената" си книга не вижда !
    Като си "ох не знам" защо си толкова категорична в първото ?!

Той първо казва, че не подкрепял това което става в Саудитска Арабия и после разправя как щял да се радва ако се "наложи шериат в България" (негови лични думи)! Е това какво е?! Не е ли явно противоречие?! Или е нагло лицемерие или раздвоение на личността - друго обяснение няма!
    Толкоз по-зле - явно по-далече от "свещената" си книга не вижда !
    Като си "ох не знам" защо си толкова категорична в първото ?!
    Защото за него знам категорично нали от сигурни източници, и за твое сведение не съм от хората които като не знаят едно нещо какво е що е, тръгват да си измислят един куп измислици и клюки.!!просто си признавам че не знам и това е !

Защото 1

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Защото за него знам категорично нали от сигурни източници, и за твое сведение не съм от хората които като не знаят едно нещо какво е що е, тръгват да си измислят един куп измислици и клюки.!!просто си признавам че не знам и това е !

Защото 1
    Три реда, в които се чудиш знаеш ли - не знаеш ли . Май и ти не знаеш какво знаеш и какво не знаеш ! Толкова се оплете, особено към края !

Три реда, в които се чудиш знаеш ли - не знаеш ли . Май и ти не знаеш какво знаеш и какво не знаеш ! Толкова се оплете, особено към края !
    Ами не ми е приятно, но оплитането си е мой стил, не прочетох всичко което каза, но съм сигурна че имаш право, чао.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Tinker Bell Виж мнението
    Единствената правилна вяра е вярата в детското у себе си и във вършенето на добрини. Само така ще отидете в приказното място, наречено Невърленд.
    това, което казваш за вършенето на добро е що годе правилно, но защо "невърленд"?!, never-land звучи като място, което никога не е съществувало и никога няма и да съществува, освен само евентуално във въображението/фантазиите/мечтите на някои хора...

Цитирай Първоначално написано от Tinker Bell Виж мнението
    Dreamwalker ?

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Dreamwalker ?
    Позна, ама това не е dreamwalker, която познаваш. Сега е с друга диагноза.

Цитирай Първоначално написано от inewton Виж мнението
    Позна, ама това не е dreamwalker, която познаваш. Сега е с друга диагноза.

Ти се върна!

Мега фен
    Прави ли ви впечатление, че Метх още се махна и изведнъж Ахмед Доган отново се появи в политиката.

Метх = Ахмед Доган? Не ли?

Прави ли ви впечатление, че Метх още се махна и изведнъж Ахмед Доган отново се появи в политиката.

Това ме уби LoL +++++++++++++++++++++++++++++++++++

Голям фен Аватара на Liora

Това го мислех от самото начало, но не го споделих с вас с риск да ме помислите за луда.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Liora Виж мнението
    Това го мислех от самото начало, но не го споделих с вас с риск да ме помислите за луда.

В този форум няма луди, защото лудостта си е нормалната атмосфера тук, само спеканите нпп и доктора се мисля за някакви важни, единия дори с претенции за световно, свидетелско, небесно месианство.

Световните му претенции започват от този форум, тепърва ще научаваме за неговата слава по света. Може да го дадат по ББС и СНН и изведнъж да стане световно известен.
    Последно редактирано от defender : 12-24-2015 на 14:45

Супер фен Аватара на Meth

Това ме уби LoL +++++++++++++++++++++++++++++++++++
    Цитирай Първоначално написано от Liora Виж мнението
    Ха-ха.

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Честита Коледа и на теб, Meth!(знам, че не празнуваш, но все пак...)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си