I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Inewton, къде изчезна istorika?
"За официалното признаване на Ванга (около средата на 60-те години) значителна роля изиграва Институтът по сугестология към БАН с тогавашен ръководител професор д-р Георги Лозанов. Какво в действителност показват изследванията на неговия екип, който анкетира хиляди посетители, описва над 7000 случаи, записва стотици Вангини сеанси на магнетофон?
Истината е, че научните изследвания не стигат до никакъв категоричен извод. Всъщност, както ще видим от собствените думи на професор Лозанов, той и досега си остава в неведение каква е истинската природа на Вангините прогнози. От една страна, Лозанов твърдо е бил против безкритичното приемане на предсказанията на Ванга, а от друга страна, не е отричал, че процентът на познаваемост при гледачката е значително над границите на случайността. Но професорът не дава никакви обяснения защо и как се получава така."
Последно редактирано от defender : 06-21-2015 на 23:36
Къде са цифрите? И пак - виж линковете; това, че някой си е внушил, че му е познато, не означава, че непременно му е познато.
Не искам да говоря повече за Ванга, но и не отричам, че има нещо зло над човешките физически сили, в тая цялата работа с разни врачки.
Последно редактирано от defender : 06-21-2015 на 23:59
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
няма тайни
исляма е тайна разработка на военните, в русия съм, в русия съм.
само доктора някак го изтърваха като свободен електрон, тряа се направи нещо.
ПП: ама той е много спекан, само си плямпа, така, че мое и нищо да не се прави.
Последно редактирано от defender : 06-22-2015 на 12:12
няма се женя за мюсюлманка, защото ако дори без да искам обидя пророка, може да ме отрови, и няма да мога да спа спокойно.
Аллах акбар
Няма кой да ни опровергае, вече знаем, че Метх избяга и отиде за една седмица на минерални бани да си лекува нервите.
Уча в друг град, на общежитие съм и баща ми още не ме е поглезил с лаптоп или смартфон, така че нямам достъп до интернет. Ако убедя учителката от общежитието, мога да седна за 20-30 минути пред компютъра, но нали се сещаш, че това няма да ми стигне...Така че, ще се разправяме в петък![]()
П.С. Плямпайте си...плямпайте си...
ако църквата днес управляваше Европа, щеше да ме обесят.... но църквата не управлява отдавна. ( и не религията, ами този който държи властта щеше да е корумпиран и да лъже, чрез религията)
няма как да стане църквата да те обеси, защото Иисус никой не е обесил, това ще е явна лъжа, но в исляма не е така, там те наказват със смърт в зависимост как реши властта, защото в Корана ги има и двете опции, хем не убивай, хем в същото време Мохамед е оправдавал разни убийства.