.
Отговор в тема
Страница 23 от 204 ПървиПърви ... 131920212223242526273373123 ... ПоследнаПърви
Резултати от 551 до 575 от общо 5085

Тема: Ислям

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Corb1225 Виж мнението
    Пооправих ти го.
    добре е.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    +

Това е единственото вярно нещо в поста ти.
    да, така е, тия думи ги слагам накрая, нарочно, че като ти стане прекалено гадно от предишните ми думи, накрая да си го кажеш и да се самохипинотизирваш успокоително и да се върнеш отново в бълвоча, като те влече толко - демек някакъв вид проява на свободна воля .

Тва е неща като аспирин за обратна връзка и завръщане в миналото, ако толко те влече.
    Последно редактирано от defender : 06-21-2015 на 15:49

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    да, така е, тия думи ги слагам накрая, нарочно, че като ти стане прекалено гадно от предишните ми думи, накрая да си го кажеш и да се самохипинотизирваш успокоително и да се върнеш отново в бълвоча, като те влече толко - демек някакъв вид проява на свободна воля .

Тва е неща като аспирин за обратна връзка и завръщане в миналото, ако толко те влече.

Ad hominem.

I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Мега фен

Ad hominem.

няма смисъл повече да се мъча. ти направо си се сляла са Аллах.
    убива ли Аллах, все едно убивам и тебе

всъщност нещо такова май е и при мене. да го ева.

ама то май всеки човек си има някакъв такъв негов бог.
    ПП: Само доктор не мога го разбера, ама тъй като той също не може сам да се разбере, така, че това, че не мога да го разбера е че всъщност го разбирам.
    Последно редактирано от defender : 06-21-2015 на 16:08

Супер фен Аватара на Corb1225
    Дримок, не ми пробутвай лафове на латински, и sophisticated език, не ти прави заяждането с дефенди по-малко лично.

Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от Corb1225 Виж мнението
    Дримок, не ми пробутвай лафове на латински, и sophisticated език, не ти прави заяждането с дефенди по-малко лично.
    Защо копираш изразните средства на NomNomNom, не можеш ли да си измислиш свои?
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    няма смисъл повече да се мъча. ти направо си се сляла са Аллах.
    убива ли Аллах, все едно убивам и тебе

всъщност нещо такова май е и при мене. да го ева.

ама то май всеки човек си има някакъв такъв негов бог.
    ПП: Само доктор не мога го разбера, ама тъй като той също не може сам да се разбере, така, че това, че не мога да го разбера е че всъщност го разбирам.

That made me laugh so hard.
    Последно редактирано от dreamwalker : 06-21-2015 на 16:47

Супер фен Аватара на Corb1225
    Защо копираш изразните средства на NomNomNom, не можеш ли да си измислиш свои?

Супер фен Аватара на Meth
    +

Това е единственото вярно нещо в поста ти.

Вижте какво, изглежда няма да разберете Исляма, не защото не можете, а защото не искате.
    А защо трябва да оплювате това което не го разбирате ?

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от Meth Виж мнението
    А не се ли случва на всеки понякога?

Супер фен
    http://www.liveleak.com/view?i=990_1431734506

mislq che vsichki prekrasno go razbirame islqma

arabite na sapun

Мега фен
    Вижте какво, изглежда няма да разберете Исляма, не защото не можете, а защото не искате.
    где е ислямският разбирач?!, доведи поне един такъв във форума, и ще видим на кого Бога е по-високият, защото изглежда, че или ти не си такъв, или оня твой ислям е сиромашки, но като казвам това, не ме възприемай като човек, който (така да се каже) хвърля ръкавици/е хвърлил ръкавица, понеже не си падам по дуелистични похоти ала дон кихот, но след като искаш тези неща да се изяснят, тогава начинът е да се разисква, ето аз съм един от свидетелите на Онзи, Който наистина е истинският Господ Бог, без да се хваля със себе си, човек без официално вероизповедание, не посещавам(не следвам) и неофициални секти, нито съм имал духовни учители на земята, просто се оказа, че възпламенителят през цялото време е бил у мен, и в един момент просто избухна, от което най-шокиран останах аз, а сега трябва и един голям ислямски разисквач, и ако живот и здраве дойде такъв тук, ще има разискване
    Последно редактирано от npp : 06-21-2015 на 18:15

Това ''понякога'' трябва да стане ''никога''. Това е все едно да отидеш в галерията, да видиш една картина, да не я разбереш и да почнеш да я оплюваш и да ругаеш художника, който я е нарисувал...Наистина и на мен ми се е случвало, но след като дойде авторът на шедьовъра при мен и ми обясни как стоят нещата, аз съвсем си промених възгледите даже към този вид изкуство...Така че, първо хората трябва да се изслужат съвсем човешки и разсъждавайки на здрав мозък да се разберат...а не както става тук - иде някой, оплюва...плюе и ругае, и си тръгва...

Град
    Sedes Sancti Petri
    Така че, първо хората трябва да се изслужат съвсем човешки и разсъждавайки на здрав мозък да се разберат...а не както става тук - иде някой, оплюва разбиранията и си тръгва...
    Кого визираш под някой? Доколкото виждам, всички които са писали от началото на темата все още пишат в нея.
    Последно редактирано от inewton : 06-21-2015 на 18:21

Супер фен
    но след като дойде авторът на шедьовъра при мен и ми обясни как стоят нещата,
    ti si kato npp zna4i, allah ti se e qvil qvno

hihihihi

Супер фен
    naesh li az pa si mislq, che vie ste nqkvi islqmo-sektantni, kato hristiqnskite sekti, i razbiraniqta vi nqmat nishto obshto s istinskiq islqm, kojto prizovava kum jihad

nakratko ste renegati ; zabludeni eretici

i ISIS ako vi barnat shte vi prusnat dupkite

kvo mi se pravite 4e znaete neshto za islqma sled kato desekti milioni dushi na taq planeta ne vi spodelqt vijdaniqta ?

Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от inewton Виж мнението
    Кого визираш под някой? Доколкото виждам, всички които са писали от началото на темата все още пишат в нея.
    Мисля, че има предвид defender и Auriss.

Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    где е ислямският разбирач?!, доведи поне един такъв във форума, и ще видим на кого Бога е по-високият, защото изглежда, че или ти не си такъв, или оня твой ислям е сиромашки, но като казвам това, не ме възприемай като човек, който (така да се каже) хвърля ръкавици/е хвърлил ръкавица, понеже не си падам по дуелистични похоти ала дон кихот, но след като искаш тези неща да се изяснят, тогава начинът е да се разисква, ето аз съм един от свидетелите на Онзи, Който наистина е истинският Господ Бог, без да се хваля със себе си, човек без официално вероизповедание, не посещавам(не следвам) и неофициални секти, нито съм имал духовни учители на земята, просто се оказа, че възпламенителят през цялото време е бил у мен, и в един момент просто избухна, от което най-шокиран останах аз, а сега трябва и един голям ислямски разисквач, и ако живот и здраве дойде такъв тук, ще има разискване
    Започни да пишеш човешки и мисля, че ще се разберем.

Нормално конструирани изречения и абзаци, моля, не сме длъжни да четем потока на съзнанието ти.

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    за пореден път виждам как боговете ни правят хора наши и хора чужди

точно тия хора дето ни делят не струват

дори и да наричат това божия воля
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    за пореден път виждам как боговете ни правят хора наши и хора чужди
    Хората са различни, приеми го.

Град
    системата дегоба
    ти за какво мечтаеш?
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Град
    Sedes Sancti Petri
    Различни, но и някои религии помагат за отчуждаването на хората. Будизма, шинтоизма, даоизма и др. източноазиатски религи не водят свещени войни както християни и мюсюлмани.

Град
    системата дегоба
    религиите не водят войни а хората,но не заради религията,а заради хора които ни разделят на вярващи и невярващи

нека ви питам всички за какво мечтаете и какво искате от живота

Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    религиите не водят войни а хората,но не заради религията,а заради хора които ни разделят на вярващи и невярващи
    Прав си, не се изразих правилно. Имах предвид хората, които изповядват тези религии. И по- точно водачите на масите (не задължително религиозни водачи).

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си