да, така е, тия думи ги слагам накрая, нарочно, че като ти стане прекалено гадно от предишните ми думи, накрая да си го кажеш и да се самохипинотизирваш успокоително и да се върнеш отново в бълвоча, като те влече толко - демек някакъв вид проява на свободна воля .
Тва е неща като аспирин за обратна връзка и завръщане в миналото, ако толко те влече.
Последно редактирано от defender : 06-21-2015 на 15:49
няма смисъл повече да се мъча. ти направо си се сляла са Аллах.
убива ли Аллах, все едно убивам и тебе
всъщност нещо такова май е и при мене. да го ева.
ама то май всеки човек си има някакъв такъв негов бог.
ПП: Само доктор не мога го разбера, ама тъй като той също не може сам да се разбере, така, че това, че не мога да го разбера е че всъщност го разбирам.
Последно редактирано от defender : 06-21-2015 на 16:08
Дримок, не ми пробутвай лафове на латински, и sophisticated език, не ти прави заяждането с дефенди по-малко лично.
![]()
Вижте какво, изглежда няма да разберете Исляма, не защото не можете, а защото не искате.
А защо трябва да оплювате това което не го разбирате ?
http://www.liveleak.com/view?i=990_1431734506
mislq che vsichki prekrasno go razbirame islqma
arabite na sapun
где е ислямският разбирач?!, доведи поне един такъв във форума, и ще видим на кого Бога е по-високият, защото изглежда, че или ти не си такъв, или оня твой ислям е сиромашки, но като казвам това, не ме възприемай като човек, който (така да се каже) хвърля ръкавици/е хвърлил ръкавица, понеже не си падам по дуелистични похоти ала дон кихот, но след като искаш тези неща да се изяснят, тогава начинът е да се разисква, ето аз съм един от свидетелите на Онзи, Който наистина е истинският Господ Бог, без да се хваля със себе си, човек без официално вероизповедание, не посещавам(не следвам) и неофициални секти, нито съм имал духовни учители на земята, просто се оказа, че възпламенителят през цялото време е бил у мен, и в един момент просто избухна, от което най-шокиран останах аз, а сега трябва и един голям ислямски разисквач, и ако живот и здраве дойде такъв тук, ще има разискване
Последно редактирано от npp : 06-21-2015 на 18:15
Това ''понякога'' трябва да стане ''никога''. Това е все едно да отидеш в галерията, да видиш една картина, да не я разбереш и да почнеш да я оплюваш и да ругаеш художника, който я е нарисувал...Наистина и на мен ми се е случвало, но след като дойде авторът на шедьовъра при мен и ми обясни как стоят нещата, аз съвсем си промених възгледите даже към този вид изкуство...Така че, първо хората трябва да се изслужат съвсем човешки и разсъждавайки на здрав мозък да се разберат...а не както става тук - иде някой, оплюва...плюе и ругае, и си тръгва...
ti si kato npp zna4i, allah ti se e qvil qvnoно след като дойде авторът на шедьовъра при мен и ми обясни как стоят нещата,
hihihihi
naesh li az pa si mislq, che vie ste nqkvi islqmo-sektantni, kato hristiqnskite sekti, i razbiraniqta vi nqmat nishto obshto s istinskiq islqm, kojto prizovava kum jihad
nakratko ste renegati ; zabludeni eretici
i ISIS ako vi barnat shte vi prusnat dupkite
kvo mi se pravite 4e znaete neshto za islqma sled kato desekti milioni dushi na taq planeta ne vi spodelqt vijdaniqta ?
за пореден път виждам как боговете ни правят хора наши и хора чужди
точно тия хора дето ни делят не струват
дори и да наричат това божия воля
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
религиите не водят войни а хората,но не заради религията,а заради хора които ни разделят на вярващи и невярващи
нека ви питам всички за какво мечтаете и какво искате от живота