Ислямът е нещо като отмъщение от страна на иудаизма върху християнството, това всъщност е иудаизъм , в който просто са заимствани и завоалирани някои неща от християнството. Ислямът връща човека в миналото.
ПП: някои мюсюлмани пък се хващат и наблягат на някакви повърхностни неща като например какво ядеш, как го ядеш. Придават на храната сякаш някакъв едва ли не магически или окултен характер и идолопоклонство, заробваща човека, ще не ще.
Как може човека да го правите роб на храната ве, какво е това принизяване.
Последно редактирано от defender : 06-25-2015 на 12:42
Това може би обяснява защо dreamwalker обича магьосници.
Тя просто иска във всичко да вижда магия и да става по магичен начин.
Абра кадабра, заключ, таз храна вече не можеш да ядеш, това е, щеш не щеш.
Сега ви поздравам с три пъти Али баба и един път Орхан Мурад е милостив, заключ, къщичка.
на мене иначе дриймока ми харесва като човек.
сигурно ако бяхме в средното училище и с нея щяхме да сме приятели и на междучасието да ходим заедно да си купуваме банички.
ама тя сигурно щеше да си носи от вкъши диетична салата.
можем да измислим нещо, например дуел с надуваеми мечове или водни калашници.
Или тройка ако тя е съгласна
Аллах акбар, какво говориш. Зарий си думите в праха на Мека и Медина.
Защо? Исляма нали позволява полигамията.
една жена с двама мъже, не стаа.
чувствам се унижен, а Аллах ме е предпочел пред жените.
Аз ако си нямам поне две жени, едната да ми носи чай с курабийки докато правя секс с другата не се чувствам чоувек.
Аллах е милостив.
За нея ще направи изключение. Тя е много праведна.
праведността на жената е да е послушна.
Това е чест за жената.
Ама дримока не си дава саксията. Къде й е послушанието питам? Но тя просто е премного праведна, дори с цената да не слуша. Затова спрете скверните слова!
Така е по нейно свидетелство. Но аз съм лековерен и е възможно да съм вкаран в заблуда.
Никоя жена, колкото и да се старае и да се трепе да е праведна, не може да надмине честа, която Аллах е дал на мъжа, като ги е сътворил.
Тва е.
Да, на жената е присъщ грехът още от сътворението и от реброто Адамово.
Апостол Павел и е бил призован и му е открито учението свише:
16. Но стани и се изправи на нозете си; защото Аз затова ти се и явих, за да те поставя служител и свидетел на онова, що си видял и каквото ще ти открия
Имало е и други светии след това, които са знаели и цитирали Библията, дори без да са я чели, това не е прецедент.
Последно редактирано от defender : 06-25-2015 на 16:40