Е и какво? Да не би това да влияе на вкуса на месото или пък като не ядете свинско това да увеличава продължителността на живота ви повече от на свинеядците.
Поредната боза. Добре че Иисуската ни освободи от такива тъпи формалности.
Въобще религията ви е казармен тип, а жените слугинаж
Последно редактирано от defender : 06-16-2015 на 20:11
в Новия Завет свинското не е забранено да се яде, по принцип в едни по-примитивни условия свинското наистина може да бъде опасно за здравето на човека, обаче Светиите на Новия Завет, за разлика от положението преди, се стремят към съвършено освещаване за съвършено очистване, така щото нищо считано за вредно да не може да засегне неблагоприятно хората
"тия знамения ще придружават повярвалите: в Мое име бесове ще изгонват; нови езици ще говорят; змии ще хващат; а ако погълнат нещо смъртоносно, то никак няма да ги повреди; на болни ще възлагат ръце, и те ще оздравяват." Марк 16: 17-18
Последно редактирано от npp : 06-16-2015 на 18:34
и как мина деня ти?
от къде знаеш, че няма паралелна вселена? :Д
Съзнанието е сега, но ако не мислиш СЕГА за утре, тогава утре няма да си жив.
Идеята се поражда от желанието, о мисълта насочена за утре.
Не знам как може да ти хрумне идея, ако утре забравиш да я довършиш и не помниш вчера
Напълно ли си доволен от света и от видът ти?
Не съм казал да не мислиш за утре. Но едно е да мислиш за него, друго е да си зациклил в него, като че все едно е реално. Аз утре така или иначе няма да съм жив, защото утре няма, няма и живот в него. Живот има само сега.
Сега ако обичаш спри да ми задаваш олигофренски въпроси, защото ти отговарям само от коректност.
Последно редактирано от DoctorSatan666 : 06-16-2015 на 16:26
за съжаление не може по 24 часа да правиш каквото си искаш и да си добре удовлетворен постоянно бе.
Някои създават светове. Някои порменят светове. Това става само с желание, мисъл, действие. хората, които са достигнали връхни точки на ума, могат да предвиждат за 20 години напред и си правят сметките, което не им пречи да мислят 1000 години по напред от масите.