Абе, а като някой не иска да стане мюсюлманин, как тогава разбирате дали да преговаряте с него за да го обърнете във вярата, или пък дали да започнете война за да го обърнете. Хм.
шегувам се, просто ми изкефи как си събират добри дела в чувала самодоволно и всеки ден се мерят на колко са се издигнали.
Последно редактирано от defender : 06-28-2015 на 23:07
за мен ислямът е най-безинтересната телигия която съм срещал
наминах да изразя малко лично мнение
ако анхелите ти прогорят да знаеш че не са такива, Алах е забранил между измерната комуникация
Стъжнихте ми живота с тия ангели. Даже почвам да се чудя дали си заслужават.
премести се край някоя река в пуста месност че да не те приберат за екскибиционизъм като се къпеш
добра идея, ама покрай реките има много комари през нощта. А и трябва да живея в някаква колиба в примитивни условия, а то там по принцип си е мръсно, а и килим няма да слагам.
именно, когато са открили, че като се измиеш не се разболяваш, са решили, че миенето приветсва боговете, а мръсотията гони ,,англите''.............. пътя на логиката.
аз не съм атеист, но не съм и религиозен, има разлика. Второ, писах по конкретния случай, а не за всичко. Защото има някои логични причинно следствени връзки, които трябва да се правят.
А именно, че самосъзнанието, светогледа и разбирането, науката при хората през различните епохи се променят.
Последно редактирано от golemiq_korab_minava : 06-30-2015 на 12:29
Meth, гледам, че си тук та да те питам.
Позволено ли е на мюсюлманите да влизат в църкви?
ами добре, да нямаш куче излиза, че е ценностна работа
в смисъл ценностите ти са зависими от кучето. т.е. излиза, че кучето ти е един вид посредник с бога ти.
прасето също, дали имаш вода също.
аз мисля, че ти не разбираш какво ти казвам.
пробвай с това долу, изглежда тези неща те правят доста по-интелигентен в мисленето от християните, например пробвай с "ангелите на рамената" или пробвай правилото "за ръцете за краката", така със сигурност няма да паднеш на нивото ми на мислене:
Последно редактирано от defender : 06-30-2015 на 13:11
А в будизма има медитация, а при вас само молитви![]()