религийте се превърнаха в учение за миналото и сивото ежедневие без да обръщат внимание на възможния най-лош развой на утрешния ден
не такава им беше идеята
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
ма мен не ми интересува това кой кво може. аз ти казвам какво става при военно положение благодарение на църквата и религията.
https://youtu.be/sfQIc3Tlbg8 поздрав
ами умен е относително, но доста рядко може да срещнеш циганче, което да е научило столици... умът е много тясно свързан със способността за запаметяваш информация. зубренето е друго.... За съжаление не циганчетата, ами по-голяма част от българите са на това ниво. И така е във всеки един народ. Нашата интелигенция обаче в сегашната ни държава се е стопила.
Значи история не си чел? А дори толкова много да се е променила религията от тогава до сега - днес също се случва. В Украйна е най-близкия пример. Ислямът - ИД. Но като цяло в Европа църквата не е командващ орган. Нито определя политиката на държавите. Няма тази власт, каквато преди. Днес войните се водят от други.
^
Защо не пишеш на арабски, когато говориш нещо относно Корана и Мохамед, българския изменя смисъла на въпросите ти и обясненията ти, изобщо когато мозъка ти го вълнува нещо за Корана, но ако тръгне да се изразява на български език, това автоматично изменя смисъла на въпроса ти, който мозъка ти е искал да изрази за Корана.
"За Корана винаги на арабски (писане, говорен, мислене да е на арабски), това е закон, иначе ви е спукана работата." - Метх
Метх, велики тълкувател на пророка, знаех си, че не си обикновен човек, а си специален, просто си личи от аурата.
Последно редактирано от defender : 07-01-2015 на 14:37
Defender, знаеш ли арабски наистина?
فكيف الرجل الذي لا يعرف سوى الحصول على البلغارية إطلاع على النص الصحيح للقرآن. حتى أنه يعرفون اللغة العربية، ولكن ما كنت أفكر فيه أي البلغارية في رأيي أنا حتى قراءة اللغة العربية لترجمة ذلك في الاعتبار في البلغارية، التي أصبحت sakatlak.
ПП: ауе, тва в арабския нямат дума за "сакатлък", да го ева,
обърка се смисъла.
аллах ме просветли срещу Метх, който явно се опитва да изопачи Корана.
иначе не
дар
метх ти сигурно си ислямист-модернист.
демек модернизираш исляма от примитивния автентичен ислям на ИДИЛ
сигурно има разлика между европейски ислям и азиатски ислям
добре, че нашите мюсюлмани са европейци, ама ся ни вкараха и бая бежанци.
Последно редактирано от defender : 07-01-2015 на 15:31
мохамед може да е бил агент на тогавашното цру
Последно редактирано от defender : 07-01-2015 на 21:34