една жена с двама мъже, не стаа.
чувствам се унижен, а Аллах ме е предпочел пред жените.
Аз ако си нямам поне две жени, едната да ми носи чай с курабийки докато правя секс с другата не се чувствам чоувек.
Аллах е милостив.
За нея ще направи изключение. Тя е много праведна.
праведността на жената е да е послушна.
Това е чест за жената.
Ама дримока не си дава саксията. Къде й е послушанието питам? Но тя просто е премного праведна, дори с цената да не слуша. Затова спрете скверните слова!
Така е по нейно свидетелство. Но аз съм лековерен и е възможно да съм вкаран в заблуда.
Никоя жена, колкото и да се старае и да се трепе да е праведна, не може да надмине честа, която Аллах е дал на мъжа, като ги е сътворил.
Тва е.
Да, на жената е присъщ грехът още от сътворението и от реброто Адамово.
защото на Св. Павел е било дадено да поясни по-подробно разни неща, просто такава му е била мисията отредена му от истинския Бог, ето на мен примерно е да свидетелствувам съответните неща в случая тук в този форум, други пък са имали други/по-различни мисии...
"Дарбите са различни; но Духът е същият. Службите са различни; но Господ е същият. Различни са и действията; но Бог е същият, Който върши всичко във всичките човеци. А на всеки се дава проявяването на Духа за обща полза. Защото на един се дава чрез Духа да говори с мъдрост, а на друг да говори със знание, чрез същия Дух; на друг вяра чрез същия Дух, а пък на друг изцелителни дарби чрез единия дух; на друг да върши велики дела, а на друг да пророкува; на друг да разпознава духовете; на друг да говори разни езици; а пък на друг да тълкува езици. А всичко това се върши от един и същи Дух, който разделя на всеки по особено, както му е угодно..... И Бог е поставил някои в църквата да бъдат: първо апостоли, второ пророци, трето учители, други да правят чудеса, някои имат изцелителни дарби, други с дарби на помагания, на управлявания, на говорене разни езици. Всички апостоли ли са? всички пророци ли са? всички учители ли са? всички вършат ли велики дела? Всички имат ли изцелителни дарби? всички говорят ли езици? всички тълкуват ли? Копнейте за по-големите дарби; а при все това аз ви показвам един превъзходен път." 1 Коринтяни 12: 4-31
Апостол Павел и е бил призован и му е открито учението свише:
16. Но стани и се изправи на нозете си; защото Аз затова ти се и явих, за да те поставя служител и свидетел на онова, що си видял и каквото ще ти открия
Имало е и други светии след това, които са знаели и цитирали Библията, дори без да са я чели, това не е прецедент.
Последно редактирано от defender : 06-25-2015 на 16:40
Словото не е зависимо от книжни книги, че ако се изгубят и то да се изгуби.
Как може Иисус (Бог Слово) да е под зависимост от някакви земни книжки.
Словото е продукт на Светия Дух в Църквата.
То ако в словото всичко зависеше задължително от светско знание, възможност да четеш и, то значи по-простите хора не могат да се спасят, така ли излиза.
Спасението е душевно състояние и достъпно за бедни и богати, прости и умни, а не на целодневно зубрене. Естествено четенето помага доста, не трябва се захвърля нарочно и сами да се натрапваме и правим на умни и пророци, но има и хора, които може да не са чели толкова, но са си добри хора.
ПП: дето се вика и проста бабичка може да се спаси и умния професор може да не се.
Последно редактирано от defender : 06-25-2015 на 17:01
бил е ученик на Исус
"колкото за вас, помазанието, което приехте от Него, остава във вас, и нямате нужда да ви учи някой; затова, както Неговото помазание ви учи за всичко, и е истинско, а не лъжливо, пребъдвайте в Него, както ви е научило да правите. Дечица, и сега пребъдвайте в Него, та когато се яви, да имате дръзновение, и да се не посрамим пред Него в пришествието Му. Ако знаете, че Той е праведен, знайте, че и всеки, който върши правда, е от Него роден." 1 Йоаново 2: 27-29
Последно редактирано от npp : 06-25-2015 на 19:52
"не се наричайте учители; защото един е вашият учител, Христос; а всички вие сте братя. И никого на земята недейте нарича свой отец; защото един е вашият Отец, който е на небесата. Нито наставници се наричайте; защото един е вашият наставник, Христос." Матей 23: 8-10,
"Имам още много неща да ви кажа; но не можете да ги понесете сега. А когато дойде онзи, Духът на истината, ще ви упътва на всяка истина; защото няма да говори от себе си, но каквото чуе, това ще говори, и ще ви извести за идните неща. Той Мене ще прослави, защото от Моето ще взема и ще ви известява. Всичко, що има Отец, е Мое; затова казах, че от Моето като взема, ще ви известява. Още малко, и няма да Ме виждате; и пак малко и ще Ме видите." Йоан 16: 12-16
^ Кажи и за Мохамед де?
ясно, сигурно херувима го е страх от великата мохамедка и мълчи като пукел.
Последно редактирано от defender : 06-26-2015 на 12:34
съжалявам, но някой е затрил последните постове от вчера
Защо са ги изтрили? В тях нямаше нищо непристийно!!!
Последно редактирано от inewton : 06-27-2015 на 14:18