![]()
окей, официално ме е страх от теб
well, анти-ЛГБТ настроените християни цитират фрагменти от Библията, които ясно подканват към незачитане на естествените права на определени социални групи, също както мога да цитирам такива от други идеологии за забраняване като Корана, "Моята борба" от Хитлер и някоя робовладелска книжка
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
дифендър, справяш се супер с реториката и даването на примери, които да ни накарат да направим разни традуктивни заключения по аналогия и инстинктивно да решим, че в примера с туземците и ламборджинито нерелигиозните хора сме първите (защо ли? защото имало възможност това да е така), ама хайде да седнеш и да обориш онзи мой дълъг пост - параграф по параграф. от научния метод през достойнството, та чак до етиката. три, четири
Какво да те оборвам митко, великия генетичен свръхчовек Иисуската е казал, защо искаш да вадиш сламката в окото на брата си, а не извадиш гредата в твоето око, така че аз ще се боря с греховете в себе си, и тази битка никой не може да ми я отнеме или да я профанизира.
За всеки християнин ЛГТБ ще си остане поведение извън нормата, но не за да водим насилствена физическа битка срещу тях с извивани на ръце и пищяли, а в битката с греха в себе си и затова никой не може да ни каже как да приемаме тяхното поведение.
Да цитираш Словото на гей наистина е подтискащо както за него така и за мене, защо да го правя. Така, че живейте си как си искате, но пък и моята битка в себе си никой не може да ми я отнеме и да ми казва как да я водя и как да наричам нещата.
Последно редактирано от defender : 07-05-2015 на 20:42
Мите, защо си мисля, че секс си виждал само по телевизията? ;д
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
душа, за фейсбук става дума
А, защо не се снима в цял ръст?
старата ми е в цял ръстиначе имат предвид, че съм твърде висок
но съм красавец тук, нали
Мерси, с едни гени сме![]()
нпп, по логиката на Метх и ти ще се пържиш в ада.
херувим в ада, а.
Какво ще отговориш на предизвикателството на метх.
сами показвате, че не сте никакви истински вярващи, защото ако бяхте, нямаше да се подигравате с Господ, Исус Христос, но ето че все едно сте дошли тук за да се лигавите, а по-страшно е да похулиш Св. дух отколкото бесовски
Последно редактирано от npp : 07-06-2015 на 09:29
Изпълняват ли желания?
Нещо такова ли? - https://www.youtube.com/watch?v=aUy9oElFlts