защо бързаш да намесваш джинове(те) във вярата?!, в Библията се говори за неодушевени духове/явления на "тъмнината", не на истинския Бог, които Исус и Неговите истински ученици са изгонвали от обладаните, ти говориш за джинове?!, срещал съм пакистански мюсюлманин, който изпитва всичко за да е сигурен за всяко нещо, и чак след това се кланя на Бог(Аллах), а не като теб приемащ/следващ всякакви непроверени неща само защото и други правят така...
^ кажи и за батко си, кажи на метх колко ме уважаваш
така и не разбрах какъв е гласът на спящия бог, опиши го малко - тънък, дебел, напушен, стерео
Последно редактирано от defender : 07-06-2015 на 14:13
Какво толкова съм те питал, казваш, че богът ти ти е говорил и те питам как звучи гласът му, отделно ми стана интересно как едновременно спи и говори, тава май не е много нормално. Как би звуча гласът на бог дето спи и говори (нещо завалено като пиянка на 3 ракии ли).
Напълно нормални въпроси, особено за такива неща, дето разказваш, че ти се случват, кво искаш?
Последно редактирано от defender : 07-06-2015 на 20:38
вече достатъчно се показа, че си духовен бай ганьо, а сега все повече се показваш и като богохулник
спиш ти, защото откакто си дошъл в този форум едно смислено свидетелство от Словото на истинския Бог не си дал, понеже и не вярваш както трябва, а си един духовен ленивец
Метх, мислиш ли, че нпп е обладан от зъл джин?
нпп, не ти върви човече, всякакви духове, магьосници, йогини и хора от всякакви религии те нападат, ето сега поредната заплаха се надига.
истински войн.