първо той казва, за да се избягва блудство да се женят
а после казва, че това не е заповед, да се женят, а съвет, защото има хора, които могат да издържат и избягват блудството и без да се женят
това той го казва не защото могат да блудстват,
а че едни могат да избегнат блудство като се женят, а друг може да го избегне и без да се жени.
А аз имам и друг въпрос, библията и/или корана забраняват ли хомосексуалните?
https://www.youtube.com/watch?v=MYSVMgRr6pw
гледайте и клипа
Ти ми обясни, как една жена ще гледа, че мъжа и прави секс с други жени. Това е все едно да си имам жена и да си водя вкъщи още 3 любовници, да правя секс с тях, а жена ми да им сготви.
Тва е гавра човек, постави се на мястото на жената.
Не съм срещал да пише такова нещо в Корана, но в Исляма има неща, които се наричат ''сюннет'' и това са нещата, които Мохаммед ги е правел. Имено правилото за жените е сюннет и не е твърдо установено.
Няма какво да кажа, всъщност и аз не бих имал 4 жени...а и тази традиция вече е останала само в средния изток....и мисля че не е правилно да се прави така....това е просто традиция.
А ти защо питаш? Защото ще го правиш за пръв път и тъй като (най- вероятно) не си женена се страхуваш от Божия гняв или защото ти е интересно какво казват религиите по въпроса?
Последно редактирано от inewton : 07-08-2015 на 22:13
Последно редактирано от LoveInfect : 07-08-2015 на 22:27
нарочно да злоупотребяваш с това е страшно, това не е покаяние
ти ако за секса се жениш, спукана ти е работата, щото брачния живот не е секс, даже често и хич няма и да ти до секс и тогава кво, развод ли
баси консуматорството, тва да не ти е плюшено мече от магазина да го захвърлиш.
аз ако се женя за една жена за секса ми като се сбръчка и си взема нова, младичка тогава.
па ти вече като си лелка оправяй се и с две деца.
Последно редактирано от defender : 07-08-2015 на 22:37
![]()
![]()
Добре сори, не знаех че някой мъж ще седи при жена която не му пуска, но ок щом казвате...
И никога не съм казвала или имала впредвид да се жениш зареди секса. Но искам да кажа, че за един щастлив, пълноценен брак без изневери, се изисква секс на ниво, аз поне така мисля. Може пък да не съм права, вие защо не мислите така? И бъдете реалистични моля
Последно редактирано от defender : 07-08-2015 на 22:49
Не казвам, винаги и постоянно, това няма как да стане! Исках да кажа никога, т.е. почти никога (само на нова година)
Все едно, каквото и да кажа го обръщате.. по начин по който да изглеждам, елементарно, безчувствнно и безкултурно същество.