.
Отговор в тема
Страница 52 от 134 ПървиПърви ... 24248495051525354555662102 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 276 до 1 300 от общо 5085

Тема: Ислям

Hybrid View

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    А аз като ти отговарях, какво цитирах, не цитирах ли неговия последен пост от символа, да съм цитирал нещо друго.
    А и ясно се разбира, че той има предвид точно това, а не кришна или нещо друго.
    същият гаден и нагъл лъжец си какъвто беше и преди

Мега фен
    ти нападна неоснователно каноните, мамончо.

Мега фен
    ти нападна каноните, моманчо.
    казах ти да не ми губиш времето повече (с твоите лъжливи свидетелства)

просто казах, че такъв канон е най-малкото изопачен от съответния човек, който го цитира в полза на лъжливи вероучения

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    npp, кой ти е виновен, че не се изразяваш правилно? Ти казваш инкарнация, в оригиналния Символ на вярата е написано:
    "...et incarnatus est..."

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от inewton Виж мнението
    npp, кой ти е виновен, че не се изразяваш правилно? Ти казваш инкарнация, в оригиналния Символ на вярата е написано:
    "...et incarnatus est..."
    вече ви обясних, че такава дума и такова понятие "инкарнация" каквато/каквото има във ведите няма в библейските писания, но е от някакви послешни свидетелства, и аз не мога да се съглася с лъжата, колкото и изкусно лъжецът да се преструва/преправя

Град
    Sedes Sancti Petri
    Да нямаш предвид реинкарнация?

Мега фен
    нпп, откъде знаеш толкова неща от кухнята на йогата и кришнаизма, дето дори някои от тях даже и в книгите не могат да се научат? Преди да не би с това да си се занимавал?

ПП: Всъщност ти май беше казал, че си се занимавал с медитация при която даже веднъж си се проснал безжизнен на земята, демек умрял си бил от високата температура

от хиляди градуси.
    Последно редактирано от defender : 07-23-2015 на 21:16

Мега фен
    нпп, откъде знаеш толкова неща от кухнята на йогата и кришнаизма, дето дори някои от тях даже и в книгите не могат да се научат? Преди да не би с това да си се занимавал?

ПП: Всъщност ти май беше казал, че си се занимавал с медитация при която даже веднъж си се проснал безжизнен на земята, демек умрял си бил от високата температура

от хиляди градуси.
    разбирам желанието ти да ме дразниш, ама въобще не си интересен, а особено сега вече си станал крайно отегчителен с твоите опити да бъдеш оригинален, като си дошъл да си лафиш с някой, защо не отидеш в друг раздел на форума(примерно "кофата"), или не се обърнеш към друг, защо трябва да занимаваш мен с тъпотиите си?! - напълни темата на момчето с ди*рийн*те си д*ф*к*ции
    Последно редактирано от npp : 07-23-2015 на 23:24

Мега фен
    Ми няма как да ти задавам сериозни богословски въпроси с просветителска цел, еретик лъжесвидетелски.

Мега фен
    Ми няма как да ти задавам сериозни богословски въпроси с просветителска цел, еретик лъжесвидетелски.
    каза ти се да спреш да спамиш, ако има лъжа в моите свидетелства, при все че не са мои, а са на истинския Бог и Неговите Светии, тогава покажи (каква точно е) лъжата, ако ли не, тогава въобще не ме занимавай, нахален сектантски изр*д

Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    тогава въобще не ме занимавай, нахален сектантски изр*д
    Пълен си с християнско смирение и милосърдие.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от inewton Виж мнението
    Пълен си с християнско смирение и милосърдие.
    да вярваш в Бог не означава да си мазохистична нимфоманка, която дава на всеки да прави с нея каквото си иска

Град
    Sedes Sancti Petri
    да вярваш в Бог не означава да си мазохистична нимфоманка, която дава на всеки да прави с нея каквото си иска
    Така казват и свидетелите на Йехова, мормоните и прочие уродите.

Мега фен
    Моите нападки не са лични и върху човешкото ти достойнство и качества, а към лъжесвидетелството ти, иначе като човек не знам какъв си, а и мисля, че не съм те нападал за нещо различно от еретическата ти кочина.

Ако все пак е имало такъв случай, извинявам се за него.

Не може да градиш авторитет и да търсиш своя прослава и пиар на гърба на лъжа и то върху Божието Слово, херувим ли си, къв си там или свидетел, истински светия, то им изгубих бройката на небесните ти титли и звания вече.
    Последно редактирано от defender : 07-24-2015 на 12:53

Мега фен
    Добре херувим, ти като дошъл на земята от небесната аура, и с обективна скала за небесен стандарт. кажи сега в тоя форум, според тебе, кой най-много се доближава до качествата на дявола.

дай едно топ 3
    Последно редактирано от defender : 07-24-2015 на 13:55

Мега фен
    Добре херувим, кажи сега в тоя форум, според тебе, кой най-много се доближава до качествата на дявола.

дай едно топ 3
    със сигурност ти показа такова отношение и поведение, като се има и предвид, че от всичките ти над 7 хиляди поста сигурно поне над 80% са тъп спам

Мега фен
    със сигурност ти показа
    има си хас, а къде е доктора666, мене тва ме интересува.

едно време много рИвеше от гандалфа

Мега фен
    нпп, ама нищо не казваш за онез двамата, личи си дето едно време заедно ядохте кИфтета по партийна линия и там ти лепнаха прякора херувим, ама ти нещо много на сериозно си го взел.
    Последно редактирано от defender : 07-24-2015 на 14:17

Мега фен
    нпп, ама нищо не казваш за онез двамата, личи си дето едно време заедно ядохте кИфтета по партийна линия.
    кои са те?!

стига ср* в темата на момчето, омаза му цялата тема

Мега фен
    има си хас, а къде е доктора666, мене тва ме интересува.

едно време много рИвеше от гандалфа
    и той е мъгла

не съм ревал от постовете на гандалфепич, даже съм търпял неколкократно повече затруднения от теб отколкото от неговите постове, той пишеше във форума за да си лафи и да ръси простотии, но поне беше по-оригинален от теб, за които неща не го похвалявам, дори и да е имало ценители на неговите (понякога черни или вулгарно-натруфени) "смехории", докато ти просто с*р*ш/се изс*р*ш във темите все едно си в гората и го правиш често с мисълта, че никой не те вижда/гледа...

Мега фен
    Ми ти си херувим бе, свързан си с небето, имаш междурелигиозно признание, така, че тва важи и за исляма.

Изобщо като говорим за херувимската ти личност, тва само по себе си е свързано с религията, включително исляма.

Мега фен
    Тука чета един психолог казва, че който имал проблеми със самочувствието обичал да се изживява за херувим, за нещо отвлечено и абстрактно.

Мисля, че това може да е първа крачка към тежките наркотици.

Херувимството светва сигналната лампичка и трябва човек да вземе мерки за себе си.
    Последно редактирано от defender : 07-24-2015 на 14:32

Мега фен
    нпп, освен това, че си по привилегии херувим, свидетел, светия от небесната църква, има ли нещо друго, което ти дава увереност в живота и силите ти?
    Последно редактирано от defender : 07-24-2015 на 14:42

Мега фен
    Ми ти си херувим бе, свързан си с небето, имаш междурелигиозно признание, така, че тва важи и за исляма.

Изобщо като говорим за херувимската ти личност, тва само по себе си е свързано с религията, включително исляма.
    нещо много ги навързваш, плетеш, оплиташ..., обаче гледай да не се окажеш ти вързан

Тука чета един психолог казва, че който имал проблеми със самочувствието обичал да се изживява за херувим, за нещо отвлечено и абстрактно.

Мисля, че това може да е първа крачка към тежките наркотици.

Херувимството светва сигналната лампичка и трябва човек да вземе мерки за себе си.
    ревеш срещу исляма, че слушали/следвали ангели/херувими, обаче твоята религия трябва да е по-долна от тяхната след като слушаш/следваш психолози, фойд, животното яздещо суперживотно..., така както си тръгнал гледай ти да не се окажеш някой ден на наркотици в някоя хипи сбирка

нпп, освен това, че си по привилегии херувим, свидетел, светия от небесната църква, има ли нещо друго, което ти дава увереност в живота и силите ти?
    продължавай да си губиш времето с дребни интриги, гордости, зависти, и шикалки вместо да вършиш добрини според волята/словото на Онзи, Който наистина е истинският Бог, и после Му се оплаквай, че не те е привилегировал, когато те порицае...

Супер фен Аватара на Meth
    Ужас. Добре, че няма друг мюсюлманин в тоя форум освен мен...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си