.
Отговор в тема
Страница 76 от 204 ПървиПърви ... 266672737475767778798086126176 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 876 до 1 900 от общо 5085

Тема: Ислям

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Beardsley McTurbanhead Виж мнението
    Само когато се налага. Ние сме провокирани и е редно да пресечем тези провокации, да ги изтръгнем заедно с корена.
    От кое сте провокирани, някой в България да не ви е забранил да сте мюсюлмани и да проповядвате, да не ви е забранил да строите джамии, от какво сте провокирани?
    Мохамед ако живееше днес в България сигурно щеше да остане доволен. Какво искаш повече?

Супер фен Аватара на Meth
    Само когато се налага. Ние сме провокирани и е редно да пресечем тези провокации, да ги изтръгнем заедно с корена.

Ахмед Муса Ахмед е съден несправедливо за ислямизъм.
    И я кажи кога се налага ? Какви ти провокации ?
    Я разкажи малко за Ахмед Муса Ахмед...

Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    От кое сте провокирани, някой в България да не ви е забранил да сте мюсюлмани и да проповядвате, да не ви е забранил да строите джамии, от какво сте провокирани?
    Мохамед ако живееше днес в България сигурно щеше да остане доволен. Какво искаш повече?
    Вие сте съюзници на Шейтан, трябва да се покаете за военното си присъствие по нашите земи.

Цитирай Първоначално написано от Meth Виж мнението
    И я кажи кога се налага ? Какви ти провокации ?
    Я разкажи малко за Ахмед Муса Ахмед...
    Неверниците твърде дълго са по нашите земи и издевателстват над нас, братко. Време е да вземем съдбата си в свои ръце.

Мега фен
    Вие сте съюзници на Шейтан, трябва да се покаете за военното си присъствие по нашите земи.
    Виж човек, по-голямата част от българския народ, не иска военно присъствие във вашите земи, но волята на народа е едно, а политическата воля друго, какво да направим. Помисли малко, не се зомбирай. Виж, че си живеем мирно мюсюлмани и християни в България.

нашите земи.
    Военно присъствие ? Наши земи ? Та България си има армия от една шепа войници...за какви военни действия говориш ?
    Аз съм мюсюлманин. Ако не си трол, ела да ти обясня същността на Исляма.

Неверниците твърде дълго са по нашите земи и издевателстват над нас, братко. Време е да вземем съдбата си в свои ръце.
    Това ще го направиш не с оръжие, а с книга в ръка...с разум ! Войната е възможно най-лошото решение - войната не е никакъв изход...не е никакво решение!

Това ще го направиш не с оръжие, а с книга в ръка...с разум ! Войната е възможно най-лошото решение - войната не е никакъв изход...не е никакво решение!
    Имаш известно право. Аз все още не съм взел своето решение, но се боя, че няма да имам избор.

Имаш известно право. Аз все още не съм взел своето решение, но се боя, че няма да имам избор.
    Тогава ела да ми помогнеш да приготвим бомбите ...
    За какво решение говориш ? Няма нужда от никаква война...за 50 години водещата религия в Европа ще е Ислямът.
    Никакви оръжия...никакви бомби......всичко ще стане от само себе си...biizniLLAH...

Мега фен
    Аз все още не съм взел своето решение, но се боя, че няма да имам избор.
    Какво решение не си взел? Защо няма да имаш избор?

Мега фен
    за 50 години водещата религия в Европа ще е Ислямът.
    Никакви оръжия...никакви бомби......всичко ще стане от само себе си...biizniLLAH...
    Толкова ли е важно за тебе кои са повече?

Толкова ли е важно за тебе кои са повече?
    Не е важно кои са повече, важно е кои са по-вярващи.

Мега фен
    Не, всъщтност не е желателно.
    Сура 33, аят 50
    50 О, Пророче, разрешихме ти за съпруги онези, на които си дал задължителната плата, и владените от твоята десница сред пленничките, които Аллах ти е дарил, и дъщерите на чичовците ти, и дъщерите на лелите ти, и дъщерите на вуйчовците ти, и дъщерите на вуйните ти, които се преселиха с теб. И [без зестра ти е позволена] всяка вярваща жена, ако дари себе си на Пророка и Пророка пожелае да се ожени за нея единствено за теб, а не за другите вярващи знаем Ние какво им наложихме относно техните съпруги и онези, които десниците им владеят за да няма притеснение за теб. Аллах е опрощаващ, милосърден.

Мега фен
    Не е важно кои са повече, важно е кои са по-вярващи.
    Как кои са по-вярващи, това си е до човека, освен това отношението към Бог при двете религии е различно, как ще разбереш кой е по-вярващ.

Ти верно ли толко държиш да се почувстваш по-вярващ от някой християнин и това да ти дава някаква убеденост, че ще отидеш в рая?

Ти приемаш отношението ти с Бог като някакво състезание с християните ли?
    Последно редактирано от defender : 07-13-2015 на 22:44

ама ти ще видиш идил ако ни нападне как ловджиите ще ни спасяват, щото армия почти нема.
    Идил може да ни нападне, само ако я нямаше Турция. А Турция няма да завладеят, споко.

намери атомна бомба и кръгом към Вашинктон

Да.
    Имах предвид , че децата не винаги се раждат уродливи при скръвосмешение.
    от 2 индивида не може да възникне популация

Сура 33, аят 50
    50 О, Пророче, разрешихме ти за съпруги онези, на които си дал задължителната плата, и владените от твоята десница сред пленничките, които Аллах ти е дарил, и дъщерите на чичовците ти, и дъщерите на лелите ти, и дъщерите на вуйчовците ти, и дъщерите на вуйните ти, които се преселиха с теб. И [без зестра ти е позволена] всяка вярваща жена, ако дари себе си на Пророка и Пророка пожелае да се ожени за нея единствено за теб, а не за другите вярващи знаем Ние какво им наложихме относно техните съпруги и онези, които десниците им владеят за да няма притеснение за теб. Аллах е опрощаващ, милосърден.
    Това, че е позволено, не означава, че е желателно.
    Както каза LoveInfect, по онези времена са се водели войни...и нали занеш хората как се трепят...Така, че е имало доста жени без мъже.. и отпосле доста мъже с доста жени (най-много 4 де...).

Как кои са по-вярващи, това си е до човека, освен това отношението към Бог при двете религии е различно, как ще разбереш кой е по-вярващ.
    Ще сравнявам.

Ти приемаш отношението ти с Бог като някакво състезание с християните ли?

Мега фен
    Това, че е позволено, не означава, че е желателно.
    Ами Мохамед го е практикувал, кажи го на него.

Сура 5
    87. О, вярващи, не възбранявайте благата, които Аллах ви е разрешил и не престъпвайте! Аллах не обича престъпващите.

Метх, не възбранявай благата, които Аллах ви е разрешил, включително това за дъщерите на чичовците ти,
    Последно редактирано от defender : 07-14-2015 на 10:52

Ами Мохамед го е практикувал, кажи го на него.

Сура 5
    87. О, вярващи, не възбранявайте благата, които Аллах ви е разрешил и не престъпвайте! Аллах не обича престъпващите.

Метх, не възбранявай благата, които Аллах ви е разрешил, включително това за дъщерите на чичовците ти,
    Аллах му е позволил, а не го е задължил.

Добре, няма да ги възбранявам, щом Аллах така е казал. Но все пак, не мисля да се женя за роднина.
    От цялата тая работа най-много ме кефи това, че си започнал да се ровиш из Корана!

Тогава ела да ми помогнеш да приготвим бомбите ...
    За какво решение говориш ? Няма нужда от никаква война...за 50 години водещата религия в Европа ще е Ислямът.
    Така ще бъде, братко. InshaAllah.

Мега фен
    Така ще бъде, братко. InshaAllah.
    Казвай ми и на мене братко, защото ако не ми казваш братко явно проблема и омразата е в тебе, а не в християните (православните).

братко

Мега фен
    От цялата тая работа най-много ме кефи това, че си започнал да се ровиш из Корана!
    ми тва не е сефте, аз и преди съм се ровил, но тъй като вече съм намерил истината (благодаря на Господ) и не изпитвам нужда от друго, то не го правя, защото търся нова истина, а за да са ми по-добри доводите в разговора ни.

ама ти си се кефи де.
    Последно редактирано от defender : 07-14-2015 на 14:22

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си