npp, ти защо първо ми подхвърли подвеждащия цитат ''горната част на олтара да бъде четири лакти висока; а от огнището на олтара нагоре да има четири рога. И огнището на олтара да бъде дванадесет лакти на длъж и дванадесет на шир; да образува квадрат с четирите си страни.'' и ме пита дали това имам предвид и аз като отговорих, че нямах това предвид ме нарече лъжец, а след това извади по-стойностно нещо от Библията като:
''В тридесетата година, четвъртия месец, на петия ден от месеца, като бях между пленниците при реката Ховар, отвориха се небесата, и аз видях Божии видения. На петия ден от месеца в тая година, която бе петата от пленяването на цар Иоахина, Господното слово дойде нарочно към свещеника Езекиила, син на Вузия, в Халдейската земя, при реката Ховар; и там Господната ръка биде върху него. Видях, и, ето, вихрушка идеше от север, голям облак и пламнал огън, а около него сияние; и отсред него се виждаше нещо на глед като светъл метал, от средата на огъня. Отсред него се виждаше и подобие на четири живи същества. И това беше изгледът им: те имаха човешко подобие. Всяко от тях имаше четири лица, всяко имаше и четири крила.''....
Очакваше да потвърдя, че имам предвид 1-вия цитат и след това нямаше да изкараш втория, който е поне 1000 пъти по-близък до моя, в сравнение с първия...
Да не би да прикриваш нещо ?
''В тридесетата година, четвъртия месец, на петия ден от месеца, като бях между пленниците при реката Ховар, отвориха се небесата, и аз видях Божии видения. На петия ден от месеца в тая година, която бе петата от пленяването на цар Иоахина, Господното слово дойде нарочно към свещеника Езекиила, син на Вузия, в Халдейската земя, при реката Ховар; и там Господната ръка биде върху него. Видях, и, ето, вихрушка идеше от север, голям облак и пламнал огън, а около него сияние; и отсред него се виждаше нещо на глед като светъл метал, от средата на огъня. Отсред него се виждаше и подобие на четири живи същества. И това беше изгледът им: те имаха човешко подобие. Всяко от тях имаше четири лица, всяко имаше и четири крила.''.
ПП. Иде ми се да умра направо когато използваш въпросителния и удивителния знак едновременно за щяло и не щяло.
Ахахахахаахаха![]()
Ти ми разправяш за Южна царица - дух ?! Вие християните много обичате да превръщате това-онова в дух.
Виж коя е Южната царица, невежи ми небесни херувиме: https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A1...B8%D1%86%D0%B0
Нарича се Южна царица защото е царица на държава, намираща се в Южна арабия.
Божее как ме разсмя само npp![]()
![]()
![]()
Ние в Исляма й викаме Белкъс, а в Библията името й не е споменато, а е наричана Южната царица.![]()
![]()
И ми разправя на мен, че не съм разбирал Библията...жалкият херувим. Axaxaxaxaaaa![]()
![]()
въобще не ми вади линкове от уикипедията, еретико; след като не вярваш, защо въобще се напъваш да показваш мъдрост?!, едно е да говориш от правилна вяра в Онзи, Който наистина е истинският Господ Бог приемайки свидетелствуваното от теб Слово от Самия Него, а друго е да цитираш исторически статии/материали от уикипедията и други източници, които са написани въз основа на археологични и исторически изследвания, не ме разбирай погрешно, но имало е и все още има доста неща материализирани от царството на сатана, много от които все още служат като доказателства на човешки науки за историята такава каквато те я представят - въобще си нямаш и представа с какво си имаш работа, дръвник
и как ще обясниш например фактът, че Господ казва за "Южната Царица", че е дошла от краищата на земята, как е възможно един човек от женски пол да дойде от краищата на земята, примерно единият и крак от север, другият и от юг, едната и ръка от изток, а другата и от запад, или какво...?!
А ти въобще не ми говори, че си бил свидетел и тем подобни глупости. Били материализирани от царството на сатана...хах...то и аз мога да кажа - ''аз съм свидетел Бог ми се показа, и показа какво е материлиаризирано от царството на сатана и какво е праведно... '' ...абе човек, първо бъди християнин, разбери какво пише в Библията...после ела да ми разправяш за християнството...
като си губиш времето така безумно въобще не правиш добро нито на себе си нито на когото и да е друг, по-добре престани да спамиш в този форум, защото и без друго положението на мюсюлманите виси на косъм, не е нужно да бъдат злепоставяни повече, понеже целта е да се работи за истинско спасение на човеците, за каквото ти очевидно не даваш и пукната стотинка, защото си едно най-голямо петно за тях, след като продължаваш да ги компрометираш така безумно като разкриваш тяхната заблуда, а досега не си представил и една съвсем обоснована истинска истина, а само дето подронваш положението на мюсюлманите още повече отколкото то е било подкопано до този момент...
npp, ай стига се излага бе ''християнино''...
На твое място бих потънал от срам и бих се махнал от тоя форум веднъж за винаги, щото вече се разбра, че не си никакъв свидетел, а лъжец-аматьор и доста невеж християнин, повлиян от всякакви секти...
тъпият и жалкият си ти, след като си мислиш, че в най-духовната книга на света(Библията) (едва ли не) се говори за външните(физическите) красоти на човеци от женски пол вместо за важните духовни явления, и как велик пророк като Соломон (едва ли не) е приемал слава от такива човеци вместо от истинския Бог
"А на човека рече: Понеже си послушал гласа на жена си и си ял от дървото, за което ти заповядах, като казах: Да не ядеш от него, то проклета да бъде земята поради тебе; със скръб ще се прехранваш от нея през всичките дни на живота си." Битие 3: 17,
"От човеци слава не приемам;" Йоан 5: 41,
"нито сме търсили слава от човеци, било от вас или от други, (ако и да сме могли да притежаваме власт като Христови апостоли)" 1 Солунци 2: 6,
"А на жената не позволявам да поучава, нито да владее над мъжа, но нека бъде мълчалива." 1 Тимотей 2: 12,
"А като се опекоха човеците от голяма жега, похулиха името на Бога, Който има власт над тия язви, и не се покаяха да Му отдадат слава." Откровение 16: 9
npp, знам, че и точка да поставя, ти пак ще намериш повод да критикуваш тая точка. Така че няма да се занимавам с теб.
Не злепоставям никого толкова, колкото ти злепоставяш себе си.![]()
П.П. Ти не можеш да знаеш какви добрини правя и к'ви ги върша. Ти не си Бог.
Последно редактирано от npp : 09-05-2015 на 12:39
в началото, когато дойде, говорихме ли ти толкова често и така интензивно?!, не, защото дойде като човек, който първоначално изглеждаше сериозен и с добри намерения що се отнася до вярата, но откакто започна да бъдеш настъпателен (за) да налагаш някакви странни и непонятни учения за "джинове" и пр., незачитайки/пренебрегвайки сума ти праведни свидетелства, като даже ни нападаше неоснователно, тогава вече станахме по-интензивни да ти говорим, но разбира се не за да угодим на неправда, а на волята на Онзи, Който наистина е истинският Господ Бог, което значи живот, а не смърт...
Всъщност, съгласен съм, че са странни '''учения''. Поставям се на ваша страна и ви разбирам напълно и напълно нормално е да не можете да приемете такива неща. Ако беше някой друг, вместо мен, въобще нямаше да повдигне въпрос за джиновете, защото и обикновените мюсюлмани(които гледат само да упражняват вяра) нямат голяма представа за тях.
Дори моят ходжа (който е извършвал екзорсизъм и е доста навътре с тези неща) не искаше да ми казва много за джиновете (но все пак аз се възползвах от някои ситуации и го разпитвах...не можеше да ми откаже отговор).
Щом са ви ''неприятни'', да приключим с джиновете.
А и не забравяйте - вие почнахте с нападките против Исляма.
ПП. Все още съм с добри намерения.
Както и да е...ако искаш вЕрвай...
П.П. Вече ме е страх, че ако станеш мюсюлманин, ще го разбереш погрешно Корана и ще вземеш за взривиш някой супермаркет или да отрепеш комшиите от махалата...
Как може джиновете да са създадени от горещ пламък, ама когато ги изгориш с вряла вода, да се сърдят, не го разбирам тва.
Същото е и в Исляма - и с хората и с джиновете е така.
Да сме съдружени с Аллах...я да видим...- в Корана се казва ''...Ще бъдете върнати към Него'', но за да не се подразбере, че сме негови деца ( защото ''Той не е раждан и не е раждал''), в Корана не се използва думата ''abb'', а се използва думата ''rabb''...няма да обяснявам какво значат думите, понеже вече го направих мъничко по-назад в темата.
^^ Аз имам приятел мюсюлманин като мен.Но какво като нямам приятели християни като мен? Не ми пречи.
Всичко след Иисус, уж някакво допълнение, е чалга.
Тва за джиновете също е чалга.
Последно редактирано от defender : 09-09-2015 на 15:11