.
Отговор в тема
Страница 80 от 204 ПървиПърви ... 307076777879808182838490130180 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 976 до 2 000 от общо 5085

Тема: Ислям

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Аз къде съм казал, че Христос е равен с човеците?
    .
    честно казано на някои им е омръзнало от сектантските предания за хибриди, все едно се говори за кръстоска между лъв и куче, за тебе може и да е "исуска(та)", но за някои е Господ(ът)
    Последно редактирано от npp : 07-23-2015 на 15:24

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    кога той цитира онова изречение от никео-цариградския символ на вярата?, не беше ли най-накрая,
    А аз като ти отговарях, какво цитирах, не цитирах ли неговия последен пост от символа, да съм цитирал нещо друго.
    А и ясно се разбира, че той има предвид точно това, а не кришна или нещо друго.

Мега фен
    честно казано на някои им е омръзнало от сектантските предания за хибриди, все едно се говори за кръстоска между лъв и куче, за тебе може и да е "исуска", но за някои е Господ(ът)
    Тва, как ще се обръщам към Него си е моя отговорност, нито съветвам някой друг да го прави или да му "свидетелствам" на главата като тебе.

Христос е Бог и човек в Библията го пише така, а твоите неща са си някакви твои, всеки може да си плямпа измислици, но нали говорим за Словото Божие.
    Последно редактирано от defender : 07-23-2015 на 15:26

Мега фен
    А аз като ти отговарях, какво цитирах, не цитирах ли неговия последен пост от символа, да съм цитирал нещо друго.
    А и ясно се разбира, че той има предвид точно това, а не кришна или нещо друго.
    същият гаден и нагъл лъжец си какъвто беше и преди

Мега фен
    Тва, как ще се обръщам към Него си е моя отговорност, нито съветвам някой друг да го прави или да му "свидетелствам" на главата като тебе.

Христос е Бог и човек в Библията го пише така, а твоите неща са си някакви твои, всеки може да си плямпа измислици, но нали говорим за Словото Божие.
    аз не ти досаждам, но ти дойде да ме нападаш, както правеше и много други пъти преди

това си е твоето мнение, ако ще и да е мнението на още милиони като теб, но аз се водя от истинското и достоверното Слово, а не от послешни свидетелства, които не отговарят напълно на автентичните
    Последно редактирано от npp : 07-23-2015 на 15:34

Мега фен
    ти нападна неоснователно каноните, мамончо.

Мега фен
    ти нападна каноните, моманчо.
    казах ти да не ми губиш времето повече (с твоите лъжливи свидетелства)

просто казах, че такъв канон е най-малкото изопачен от съответния човек, който го цитира в полза на лъжливи вероучения

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    npp, кой ти е виновен, че не се изразяваш правилно? Ти казваш инкарнация, в оригиналния Символ на вярата е написано:
    "...et incarnatus est..."

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от inewton Виж мнението
    npp, кой ти е виновен, че не се изразяваш правилно? Ти казваш инкарнация, в оригиналния Символ на вярата е написано:
    "...et incarnatus est..."
    вече ви обясних, че такава дума и такова понятие "инкарнация" каквато/каквото има във ведите няма в библейските писания, но е от някакви послешни свидетелства, и аз не мога да се съглася с лъжата, колкото и изкусно лъжецът да се преструва/преправя

Град
    Sedes Sancti Petri
    Да нямаш предвид реинкарнация?

Мега фен
    Да нямаш предвид реинкарнация?
    много добре знаеш какво имам предвид, така че спри да спамиш, ти пръв заговори за "инкарнация" според учението "йога"

Град
    Sedes Sancti Petri
    А каква е разликата между инкарнация в йога и в Християнството? Нали пак бог се въплъщава в човешки образ. Май и ти не си много наясно.

Мега фен
    нпп, откъде знаеш толкова неща от кухнята на йогата и кришнаизма, дето дори някои от тях даже и в книгите не могат да се научат? Преди да не би с това да си се занимавал?

ПП: Всъщност ти май беше казал, че си се занимавал с медитация при която даже веднъж си се проснал безжизнен на земята, демек умрял си бил от високата температура

от хиляди градуси.
    Последно редактирано от defender : 07-23-2015 на 20:16

Мега фен
    А каква е разликата между инкарнация в йога и в Християнството? Нали пак бог се въплъщава в човешки образ. Май и ти не си много наясно.
    какво повече да ти се обяснява, инкарнация е когато един, двама или повече от индуските богове се яви/явят по някакъв начин, било то под формата на неодушевено нещо/същество или одушевено(при все че така се твърди от тяхна страна, докато всъщност нито едно от одушевените същества не е тяхно), защото е имало случаи да се появи дори ведическа книга(писание) или "мурти"(неодушевено изображение на някакъв индуски бог), имало е и случаи изображението да започне да се движи, говори и/ли дори да се храни, докато истинският Господ Бог не се явява под формата на такива инкарнации, но Той или говори/действува в живота на някакъв човек/някакви хора чрез свои служители такива като Неговите Светии, Пророци, Ангели, и дори чрез Сина Си, или го прави сам - просто има разлика, например ако прочетеш Библията внимателно, ще видиш, че никъде в нея не се говори за "инкарнация" на Бог така както се говори за "инкарнация" във ведите и индуизма...
    Последно редактирано от npp : 07-23-2015 на 22:22

Мега фен
    нпп, откъде знаеш толкова неща от кухнята на йогата и кришнаизма, дето дори някои от тях даже и в книгите не могат да се научат? Преди да не би с това да си се занимавал?

ПП: Всъщност ти май беше казал, че си се занимавал с медитация при която даже веднъж си се проснал безжизнен на земята, демек умрял си бил от високата температура

от хиляди градуси.
    разбирам желанието ти да ме дразниш, ама въобще не си интересен, а особено сега вече си станал крайно отегчителен с твоите опити да бъдеш оригинален, като си дошъл да си лафиш с някой, защо не отидеш в друг раздел на форума(примерно "кофата"), или не се обърнеш към друг, защо трябва да занимаваш мен с тъпотиите си?! - напълни темата на момчето с ди*рийн*те си д*ф*к*ции
    Последно редактирано от npp : 07-23-2015 на 22:24

Мега фен
    Ми няма как да ти задавам сериозни богословски въпроси с просветителска цел, еретик лъжесвидетелски.

Мега фен
    Ми няма как да ти задавам сериозни богословски въпроси с просветителска цел, еретик лъжесвидетелски.
    каза ти се да спреш да спамиш, ако има лъжа в моите свидетелства, при все че не са мои, а са на истинския Бог и Неговите Светии, тогава покажи (каква точно е) лъжата, ако ли не, тогава въобще не ме занимавай, нахален сектантски изр*д

Град
    Sedes Sancti Petri
    тогава въобще не ме занимавай, нахален сектантски изр*д
    Пълен си с християнско смирение и милосърдие.

Мега фен
    Пълен си с християнско смирение и милосърдие.
    да вярваш в Бог не означава да си мазохистична нимфоманка, която дава на всеки да прави с нея каквото си иска

Град
    Sedes Sancti Petri
    да вярваш в Бог не означава да си мазохистична нимфоманка, която дава на всеки да прави с нея каквото си иска
    Така казват и свидетелите на Йехова, мормоните и прочие уродите.

Мега фен
    Моите нападки не са лични и върху човешкото ти достойнство и качества, а към лъжесвидетелството ти, иначе като човек не знам какъв си, а и мисля, че не съм те нападал за нещо различно от еретическата ти кочина.

Ако все пак е имало такъв случай, извинявам се за него.

Не може да градиш авторитет и да търсиш своя прослава и пиар на гърба на лъжа и то върху Божието Слово, херувим ли си, къв си там или свидетел, истински светия, то им изгубих бройката на небесните ти титли и звания вече.
    Последно редактирано от defender : 07-24-2015 на 11:53

Мега фен
    Така казват и свидетелите на Йехова, мормоните и прочие уродите.
    да не си мислиш, че да бъдеш такава мазохистична нимфоманка е много Богоугодно, полезно или изгодно?!

Мега фен
    Моите нападки не са лични и върху човешкото ти достойнство и качества, а към лъжесвидетелството ти, иначе като човек не знам какъв си, а и мисля, че не съм те нападал за нещо различно от еретическата ти кочина.

Ако все пак е имало такъв случай, извинявам се за него.

Не може да градиш авторитет и да търсиш своя прослава и пиар на гърба на лъжа и то върху Божието Слово, херувим ли си, къв си там или свидетел, истински светия, то им изгубих бройката на небесните ти титли и звания вече.
    абсолютен спамер си

Мега фен
    дмазохистична нимфоманка
    Херувима явно се комплексира, че уж изглеждал на "мазохистична нимфоманка". Мъка-мъка херувимска, сакън, да не го помисли някой за мазохистична нимфоманка. Очите ше ни издере ся да се докаже колко може да се дръвчи, като катеричок на жълъд на висок клон.
    Последно редактирано от defender : 07-24-2015 на 12:39

Мега фен
    Херувима явно се комплексира, че уж изглеждал на "мазохистична нимфоманка". Мъка-мъка херувимска, сакън, да не го помисли някой за мазохистична нимфоманка. Очите ше ни издере ся да се докаже колко може да се дръвчи, като катеричок на жълъд на висок клон.
    човек може да умре от отегчение само докато ти прескача постовете, и може да стане на 100 години докато се е усетил, че си поумнял с 0.0001%

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си