''също така са описани магическият кръг, триъгълник и основните магически средства, които е използвал в своята магическа практика легендарният цар и маг Соломон. '' - http://magiata.ucoz.com/publ/teorija...oetija/5-1-0-9
Аз нали ви казах, че демоните са един вид като джиновете...и джиновете бяха дадени на Соломон, за да ги управлява той докато е жив и само той можеше да ги управялва.
В Исляма е известен (поне за такива като мен) печатът на Соломон, който наподобява пентаграма.
П.П. Все пак този цитат не значи почти нищо...просто казвам.
Не, не се занимавам с такива неща, прочетох я от любопитство.
Метхчо, разбрахте ли се с Нппинчо за джиновете в крайна сметка, дали съществуват и кой бил по-силен, хората или джиновете - какво се разбрахте и кой победи?
въобще и не ми пука за твоето кирливо учение за "джинове", живей си с него ако искаш и цяла вечност, но ние не ти препоръчваме да се сношаваш с бесовски учения и духове, а и както казах и по-горе, вече разбрах достатъчно за т.нар. "джинове", защото ти вече ми изяви достатъчно от онова твое учение за тях...
и аз не очаквам от теб да разбереш онези неща, които не съществуват и никога не са съществували...
аз нямам своя религия, но вярвам в Онзи, Който наистина е истинският Господ Бог, обаче ти със сигурност има(ш) още много да учиш...
Последно редактирано от npp : 09-12-2015 на 13:14
Метхчо, когато се къпя гол в банята по бицепс, трицепс, коремни плочки и още нещо, женските джинове могат ли да ме гледат без да ги виждам и да воайорстват.
Или когато спя гол да ме пипат под завивките.
Не мислиш ли, че щом джиновете могат да виждат хората, а хората не могат да виждат джиновете и щом джинове могат да обладават хората, значи джиновете са по-силни?
Ти иначе познаваш ли човек, който вижда света на джиновете и може да си говори с тях, например като си ходи по улицата?
Сигурно затова по някога съм виждал хора дето си говорят сами по улицата на висок глас.
А то в исляма те се почитат като супер извисени хора, може би?