Не знам защо го даваш това, за американците се знае, че пишат това, което им поръчат, а не това, което им е пред очите.
Може би това се е правило за да може завета да се помни от следващите поколения.
Последно редактирано от defender : 09-25-2015 на 20:03
ДПС организирали масовото обрязване на циганчета в Омуртаг
„До момента масовите сюнети се извършват само в Турция, те са нарушаващи правата на децата“, изтъкна Енчев, който обърна внимание и на големия риск за здравето след подобни интервенции, а и за болката, която децата изпитват."
http://www.novini.bg/news/306959-%D0...%B0%D0%B3.html
Meth, а при вас има ли традиция от обрязаните кожички да се прави чорба? Познай как се нарича!
Веднъж дядо ми по време на комунизма минавал Турската граница и понеже го помислили за някакъв чужнец там шпионин, и той нямал документи за да докаже самолчността си,и там полцията не му вярвали че е от българските турци а щели да го убият. Но едн от по-старшите граничари казал, "Ако наистина е от българските турци ще е обрязан", и дядо ми е трябвало да си смъкне гащите че да си спаси кожата.
Иначе самия смисъл на обрязването е малко като този на лишаванет от свинско месо, да се избегнат болести.
Веднъж ледах по ТLC че някакъв мъж почти нямал чувствителност на пениса защото бил обрязан. Това вярно ли е? Обрязването намалява ли чувствтелнота на пениса, все пак този мъж не е могъл да стига до оргазм.
Meth, а ако си хомосексуален, какво правиш? Това е нещо което не можеш да промениш. Дори да е неестестествено, не смятам че тези хора са заслужили да бъдат дискриминирани. А и освен това май наскоро папата беше признал гейовете или там приел, имаше някаква такава история...
Ти защо си мислиш че като детето е малко, да му отрежат част от пениса не е травмиращо?!
В Швеция и Финландия, обрязването на малолетни е забранено освен ако няма медицински показания и няма друг по-консервативен метод за лечение, който да даде резултат.
Ти как реши че сега е по-разпространена от преди?! Фимоза се среща само при 1-3% от необрязаните момчета.
В щатите масовото обрязване е възникнало в началото на 20 век и е достигнало максимум през 60-те и 70-те години, като опит да попречат на момчетата да мастурбират (прочети за д-р Харви Келог). Еврейските лекари, които са получавали пари за извършване на процедурата доста са спечелили. От края на 80-те до сега масовото обрязване в щатите намалява с всяка година и към днешна дата е под 50% от новородените момчета!
Ти необрязан ли си, че да знаеш къде влиза пясъка?
Да, добре, ако е било без упойка, 100% си врещял като гайда ама ти сигурно и не акаш
! Всички викате как хич не боли и не сте проронили "и една сълзичка", ама Мартин Карбовски показа как врещят децата докато им режат пишките без упойка! Ама това си е манипулация отвсякъде, сигурно им е платил за да врещят
!
То си е било цяло удоволствие, кажи си!
Ей, това е първата истина и първият обективен пост дето пишеш в темата!
Черепите и кръвта в църквата и те ли са преувеличени - ама толкова, че стоят и до днес! Макгахан не е единственият репортер описал зверствата!
Последно редактирано от Грозния : 09-26-2015 на 00:06
Аз може и да съм познал, но ти не си познал (иронията) със сигурност!
Дупчили ти били ушите... чудо голямо и с упойка! Как може да сравняваш обрязване с дупчене на ушите?! На чужд гръб и 100 тояги са малко! Ако ти бяха отрязали клитора на 8-9 годишна възраст, със сигурност щеше да го помниш цял живот
!