Цитирай Първоначално написано от Meth Виж мнението
Въпросът не е в спасяването. Въпросът е, че и той е проповядва това, което е проповядвал и Исус(МН)...и е допълнил още.
И ето ти доказателство за това от Библията:
'' Имам още много неща да ви кажа; но не можете да ги понесете сега.

А когато дойде онзи, Духът на истината, ще ви упътва на всяка истина; защото няма да говори от себе си, но каквото чуе, това ще говори, и ще ви извести за идните неща.

Той Мене ще прослави, защото от Моето ще взема и ще ви известява.'' Йоан 16:12-14
а в какво е тогава?!, да не би да е в неспасяване/погубване?!, същият лицемер си като дефендър, ако не дай си Боже си сериозно болен, и (трябва да) отидеш в болницата при някой лекар да те лекува, а всички лекари там ти кажат: "съжаляваме, но ние лекуваме само себе си и никой друг", какво би било мнението ти за медицината тогава?!, ще я наречеш ли място където всеки болен може да бъде (из)лекуван?!, а ако имаш дете и не дай си Боже то се разболее от много сериозна болест, така щото ако не бъде излекувано, ще умре, какво ще правиш тогава, след като нито твоята религия изцелява, нито онази медицина?! - виждаш ли колко си лекомислен?!

аз не видях да е допълнил с нещо учението на Господа, Исус Христос, и ти също не ми представи такова нещо